O poveste tragica, dar care putea fi evitata, daca se asculta de premonitiile avute…

Social Media
  •  
  •  
  •  

premonitie 2Uneori, poate ar trebui sa ascultam mai mult de premonitii. Iata, de exemplu, o intamplare adevarata…

La 17.10.1991, teroristii organizatiei ETA au pus o bomba in automobilul unei modeste functionare a unui comisariat de politie din Madrid, Maria Jesus Villa. Ca urmare a exploziei, aceasta a suferit amputarea unui brat si a unui picior, iar fiica sa Irene, a ambelor picioare. Aceasta fetita a devenit un simbol al iubirii si al iertarii in confruntarea cu nebunia asasinilor.

Intr-o recenta carte de amintiri si reflectii, Irene Villa sustine ca, in luna care a precedat atentatul, a avut mai multe vise recurente in care cineva incerca sa le faca rau ei si mamei sale. Intr-unul din acele cosmaruri, acesta incerca sa le taie extremitatile cu un ferastrau electric pe o masa de operatie.

Si sora ei mai mare a avut o presimtire cu cateva momente inainte de tragedie, care a devenit mai puternica atunci cand s-a aflat ca in acea dimineata ETA asasinase un locotenent. Sora mai mare a spus ca nu voia sa mearga la institut, ci impreuna cu ele in masina. Cu putin timp inainte sa urce in masina, Irene i-a spus mamei ca era posibil ca si lor sa li se fi pus o bomba. Mama ei a respins ideea, uitand ca un coleg de serviciu se intrerupsese din cititul in palma ei, spunandu-i ca a vazut acolo ca i se va intampla ceva ei si lui Irene.

Lasă un comentariu