vineri, februarie 3, 2023
AcasăDivinatieAlte practici divinatoriiO poveste tragica, dar care putea fi evitata, daca se asculta de...

O poveste tragica, dar care putea fi evitata, daca se asculta de premonitiile avute…

O poveste tragica, dar care putea fi evitata, daca se asculta de premonitiile avute…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

premonitie 2Uneori, poate ar trebui sa ascultam mai mult de premonitii. Iata, de exemplu, o intamplare adevarata…

La 17.10.1991, teroristii organizatiei ETA au pus o bomba in automobilul unei modeste functionare a unui comisariat de politie din Madrid, Maria Jesus Villa. Ca urmare a exploziei, aceasta a suferit amputarea unui brat si a unui picior, iar fiica sa Irene, a ambelor picioare. Aceasta fetita a devenit un simbol al iubirii si al iertarii in confruntarea cu nebunia asasinilor.

Intr-o recenta carte de amintiri si reflectii, Irene Villa sustine ca, in luna care a precedat atentatul, a avut mai multe vise recurente in care cineva incerca sa le faca rau ei si mamei sale. Intr-unul din acele cosmaruri, acesta incerca sa le taie extremitatile cu un ferastrau electric pe o masa de operatie.

Si sora ei mai mare a avut o presimtire cu cateva momente inainte de tragedie, care a devenit mai puternica atunci cand s-a aflat ca in acea dimineata ETA asasinase un locotenent. Sora mai mare a spus ca nu voia sa mearga la institut, ci impreuna cu ele in masina. Cu putin timp inainte sa urce in masina, Irene i-a spus mamei ca era posibil ca si lor sa li se fi pus o bomba. Mama ei a respins ideea, uitand ca un coleg de serviciu se intrerupsese din cititul in palma ei, spunandu-i ca a vazut acolo ca i se va intampla ceva ei si lui Irene.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.