Dezlegarea juramintelor

Social Media

Uneori juramintele pe care le-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Vechile legaminte de saracie pot crea probleme financiare, legamintele de pastrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale si relationale, iar legamintele de sacrificiu de sine pot crea tendinte catre autosabotaj. Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat. Iata cum se poate face acest lucru:

Centrati-va in tacere, respirand profund. Spuneti in gand sau cu voce tare: „Dezleg acum orice legamant de saracie pe care l-as fi putut face in alta viata. Cer ca toate efectele acestor legaminte de saracie sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Dezleg acum orice legamant de celibat pe care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de celibat sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.

Dezleg acum orice legamant de sacrificiu de sine pe care as fi putut sa il fac in alte vieti. Cer ca toate efectele acestor legaminte de sacrificiu de sine sa fie acum nimicite si indepartate in toate directiile timpului.”


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply