Profetia de la Pestera Scarisoara: omul providential pentru Romania s-a nascut in 1982?

In revista „Femeia” din 1 noiembrie 1996, ni se vorbeste despre asa zisa „profetie de la Scarisoara”. Despre ce e vorba? Undeva, in anii 90 a fost realizata o fotografie in pestera Scarisoara, fotografie care a starnit multa nedumerire.

Dupa cum se stie, Scarisoara este una dintre pesterile cele mai stranii din Romania, si poate din lume. Situata in Muntii Apuseni, pestera adaposteste un ghetar de aproape 50.000 de metri cubi, la capatul unui raven de 50 metri adancime. Asadar, o pestera in gheata, de o frumusete stranie, care pare a veni din alta lume.

In luna iulie 1995, un grup de tineri din Bucuresti a vizitat pestera. Tocmai se aflau in Sala Mica a ghetarului subteran, cand unul din ei fotografia, cu un aparat Polaroid, misterioasele formatiuni glaciare. Printre fotografiile pe care Polaroidul le-a eliberat instantaneu se afla insa si una care, departe de a releva obiectul vizat, reprezenta o imagine cu totul insolita: un halou cromatic, strabatut orizontal de un fascicul luminos, peste care se suprapuneau mai multe siruri de litere necunoscute. Expertiza riguroasa a fotografiei a exclus orice element de trucaj.

Literele evidentiau un limbaj evident coerent, dar imposibil de descifrat cu mijloacele filologice traditionale. S-a apelat, pana la urma, la cunoscutul medium si bioenergetician Alexandra Mosneaga, care putea sa decripteze, in stare de transa, mesajele informationale. Domnia sa a ajuns la concluzia ca aceasta scriere reprezinta un mesaj rezumat al viitorului Romaniei:

* Se vorbeste despre reincarnarea unui personaj care a murit in 1853. Acum el este un baiat de 13 ani, din Bucuresti. Acesta va fi un om de exceptie in istoria Romaniei. Va fi omul providential pentru Romania. Pacifist prin insasi firea sa concilianta si rabdatoare, el isi va pune inteligenta, cultura si calitatile de exceptie in slujba concordiei. De fapt, va apartine unei perioade de pace generala, lunga si netulburata, anticipata inca de Nostradamus.

* Omul, a carui reincarnare a fost vestita prin energia muntilor, va atinge apogeul spiritualitatii sale cand va implini 40 de ani. In viata anterioara a murit pentru ca a fost tradat. Mesajul are si o incarcatura religioasa, indemnand poporul catre credinta. Cuvintele sunt ca un avertisment, pentru ca, inaintea pacii care va urma peste cativa zeci de ani, se va inregistra o perioada agitata, atat din punct de vedere politic, cat si al fenomenelor naturale. Calamitatile vor infricosa, o vreme, populatia, impunand teama de caracterul ultimativ al avertismentelor. Dar oamenii vor deveni mai buni. Va fi o proba care le va intari puterea spirituala.

Aceasta este interpretarea mediumului Alexandra Mosneaga.

Be the first to comment

Leave a Reply