Almeea
Orgoni Crystal

 
0

Aflati cum veti iubi in viata, in functie de orele cand v-ati nascut!

Cuvinte-cheie:, ,

astrologie oreAstrologii acorda, in general, multa atentie datei de nastere. Anul, luna si ziua de nastere ale cuiva sunt luate in consideratie de toata lumea, dar ora nasterii este, pentru cei mai multi, mai putin importanta. Practica de mii de ani a astrologilor orientali arata insa ca ora de nastere este in stransa legatura cu dragostea.

Ora Sobolanului (de la ora 23.00 la 1.00)

Aveti o sensibilitate deosebita, pe care cu greu o poate ghici cineva. Cand iubiti, o faceti cu tot sufletul si partenerii dvs. vor afla repede ce inseamna pasiunea adevarata. Daca sunteti femeie, atunci veti fi preocupata foarte devreme de alegerea partenerului de viata.

Ora Boului (de la 1.00 la 3.00)

Apreciati punctualitatea si corectitudinea si va cautati un partener de viata linistit si echilibrat. Daca sunteti barbat, sunteti aproape de idealul masculin al oricarei femei. Farmecul de care dati dovada poate dezgheta chiar si cea mai inghetata inima. Daca sunteti femeie, atunci este cat se poate de sigur ca veti fi nu numai o sotie, ci si o mama excelenta.

Ora Tigrului (de la 3.00 la 5.00)

Acordati destul de mare insemnatate casatoriei, iar dragostea, pentru dvs., este asemenea unor focuri de artificii. Mai mult decat orice pe lume tineti insa la independenta dvs.

Ora Iepurelui (de la 5.00 la 7.00)

Desi flirtati aproape intreaga viata (poate si din pricina faptului ca va temeti sa nu faceti vreun pas gresit), sunteti cit se poate de credinciosi, atat in dragoste, cat si in casnicie. Cinde vi se iveste perspectiva unui mariaj, cantariti foarte bine argumentele pro si contra.

Ora Dragonului (de la 7.00 la 9.00)

Pentru a putea ramine fideli, va trebuie neaparat un partener cat mai aproape de ideal. Desi va place sa dispuneti de libertate deplina, va place sa va mai plangeti din cand in cand de lipsa unor circumstante favorabile in viata.

Ora Sarpelui (de la 9.00 la 11.00)

Prin natura dvs. sunteti plini de seductie, asa ca ii este greu cuiva sa va reziste. Femeile nascute la acest interval sunt neobisnuit de atragatoare si se prea poate ca sotii lor sa fie vrajiti de ele intreaga viata. Barbatii sunt inzestrati cu multa stapanire de sine si se pricep sa cucereasca femeile.

Ora Calului (de la 11.00 la 13.00)

Fidelitatea nu este tocmai punctul dvs. forte, dar dragostea va juca un rol atat de mare in viata dvs., incat veti face destul de multe greseli. In ciuda numeroaselor semne de avertizare pe care le veti primi, dragostea va va face uneori sa va pierdeti uzul ratiunii, iar viata nu va va scuti de prezenta unor parteneri nepotriviti.

Ora Oii (de la 13.00 la 15.00)

Deoarece singuratatea va sperie, sunteti preocupati de timpuriu de alegerea unui partener, dar pentru ca sunteti o persoana extrem de vulnerabila, veti avea grija sa-i alegeti cu destul de multa grija. Alesul dvs. va trebui sa va asigure multa siguranta, fie ea sufleteasca sau materiala.

Ora Maimutei (de la 15.00 la 17.00)

Suferintele din dragoste nu va sperie, deoarece sunteti destul de plini de propria persoana. Va pricepeti sa vorbiti frumos, asa ca veti face multe victime in jurul dvs. Barbatii nascuti in acest interval se vor casatori tarziu, deoarece ei tin foarte mult la viata lor de burlaci.

Ora Cocosului (de la 17.00 la 19.00)

Sportul dvs. preferat este de a face cit mai multe cuceriri si pentru aceasta nu va crutati nici cele mai frumoase pene. Cocosul colectioneaza experientele erotice, iar in viata se*uala, poate trece peste orice limite.

Ora Cainelui (de la 19.00 la 21.00)

Cei nascuti in acest interval pot fi siguri ca sperantele le vor fi pe masura asteptarilor, mai ales daca vor da dovada de putina rabdare (caracteristica de altfel pentru ei). Reciprocitatea in sentimente poate duce la o casnicie ideala, deoarece sunteti, cum s-ar spune, de casa.

Ora Mistretului (de la 21.00 la 23.00)

Sunteti persoane sufletiste, dar din pacate nu toti va vor raspunde cu aceeasi moneda. In dragoste aveti insa noroc, deoarece simtiti instinctiv pericolul unei pasiuni care v-ar putea mistui. Femeile nascute in acest interval nu prea dau voie nimanui sa intre in cotloanele lor intime, lucru care ii va atrage foarte mult pe naivii barbati din viata lor.


 
banner