Home Spiritualitate practicaMeditatii Rugaciunea, meditatia in care omul “converseaza” cu Dumnezeu

Rugaciunea, meditatia in care omul “converseaza” cu Dumnezeu

by admin
106 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Rugaciunea este o forma interna de meditatie, care este esentiala pentru a te ajuta sa scapi de temeri. Permite rugaciunii sa te aduca mai aproape de Lumina care este Dumnezeu, prin orice modalitate pe care o poate aduce momentul. Nu cauta sa controlezi rugaciunea, pentru ca este o curgere libera, la fel ca orice conversatie de importanta maxima. Fii in rezonanta cu rugaciunea ta si accepta orice sentimente sau ganduri care insotesc fiecare moment. Te poti simti pentru o clipa exuberant, asa cum e posibil ca in urmatoarea clipa sa devii trist sau amarat.

Atunci, cere ajutor Cerurilor, dupa care e bine sa pastrezi un moment de inchinare si de liniste. Fiecare moment petrecut in rugaciune este precum o moneda depusa intr-un cont bancar. Ea nu este tinuta acolo ca amanet. Fiecare rugaciune este lasara sa-si urmeze cursul, si totusi sa-ti apartina tie, cu toate avantajele si dobanzile crescand in fiecare zi. Aduna-ti rugaciunile si accepta ajutorul lor. Fiecare dintre ele este ingerul tau, care te ajuta sa-ti urmezi calea.

Fiecare dimineata este un moment potrivit pentru a-ti incepe rugaciunile. Ideal, inainte de a te trezi, angajeaza-te in conversatii cu Creatorul. Cand capul ti se odihneste pe perna si ochii iti sunt inca somnorosi, te vei trezi la vocea Creatorului tau iubit. Ce modalitate divina de a incepe fiecare zi! Si puterea unei intrari atat de pozitive va aduce cu siguranta multe zile de fericire si miracole!

Apoi, pe parcursul zilei, conecteaza-te launtric cu ingerii prin rugaciune si meditatie. Aceste strafulgerari sacre ale divinitatii te pot improspata si revigora imediat atunci cand te simti golit.

Rugaciunea inseamna pur si simplu „reconectare”, iar reconectarea la divinitate este directia vietii tale catre inspiratie si vitalitate vesnica. Rugaciunea a devenit pentru unii ceva legat de reguli sau de sentimente de obligatie. Totusi, chiar si rugaciunea obligatorie este foarte puternica si aduce avantaje in plus acelora care deja stralucesc. Pentru ca rugaciunea este ca si cum ai opri la o statie de benzina pentru a alimenta masina cu combustibil si pentru alte necesitati.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

Bho Chien 14 noiembrie 2010 - 0:09

Adevarat !

dan 18 noiembrie 2010 - 8:18

nu mai pot sint foarte obosit, din cauza unei fete , ajutatimati va rog

DRAGOS 28 noiembrie 2010 - 15:37

Dupa cum am mai spus in repetate randuri DUMNEZEU E ENERGIE SI SE AFLA TOT INGLOBAT IN NOI, NOI SUNTEM DUMNEZEII-CREATORI SAU POATE CO-CREATORI.
Cat despre rugaciunea TATAL NOSTRU, Analizatio voi din punct de vedere Kabalistic si sa vedeti ce este defapt o rugaciune adusa REPTILIANULUI ANNUNAKI YAHWE DIN BIBLIE.
Iar acest reptilian spunea asa: “toti copii evreilor sunt ai mei, iar primul copil mi-l dai intodeauna mie”, ce inseamna oare expresia “mi-l dai intodeauna mie”? adica SA IL SACRIFICE.

Leave a Comment