Prin meloterapie obtinem vibratii astrale inalte si capatam capacitati paranormale!

meloterapieMeloterapia este o terapie care se bazeaza pe influenta benefica a muzicii asupra psihicului uman, exercitata in stare de veghe sau in somn, pentru a se obtine un rezultat anticipat – terapia unei afectiuni.

Ascultand muzica dorim sa inlaturam stresul, dar nu la toti ne place acelasi gen de muzica. Ascultand muzica trebuie sa ne simtim confortabil, de aceea este o greseala sa ne fortam pentru a asculta o muzica de relaxare cu care nu ne potrivim si din asta ne enervam si mai tare.

Muzica a fost dintotdeauna o mare vindecatoare; in Biblie am citit despre cum David canta la harpa pentru a-l ajuta si a-i usura depresia regelui Saul. Muzica este un important mod de a schimba starile psihice, sufletesti si de inlaturare a stressului, lucrand pe mai multe nivele deodata. Ascultand muzica de meditatie ne relaxam si are loc o crestere a vibratiei pentru a se permite deschiderea centrilor energetici si a se permite comunicarea spiritului intrupat cu astralul.

Meloterapia este folosita pentru a schimba starea de spirit prin relaxare si destindere neuropsihica si neurofiziologica, pentru eliminarea incordarilor, frustrarilor etc. Face parte din traditia magica a lumii dintotdeauna si reprezinta un puternic instrument de patrundere in planurile subtile ale Univesului.

Multi experti sustin ca ritmul muzicii, care seamana cu bataile inimii, are un efect calmant, chiar daca nu suntem foarte constienti de aceasta. Explicatia ar fi dupa ei doar aceea ca atunci cand eram copii, in burta mamei, am fost probabil influentati de bataile inimii ei. In parte este adevarat, dar nu suficient. Exista miscarea pulsatorie planetara, in care inspiram si expiram energiile si fluidele astralului planetar, si care are un anume ritm, asemanator cu al circulatiei, exista pulsatia solara, care are un ritm asemanator cu circulatia mare, exista vibratia cosmica, apoi vibratia divina. Aceste vibratii se calculeaza in sunitate de masura a undei de vibratie. Toate acestea sunt inscrise in spiritul omului intrupat si se exercita fara controlul sau constient, care l-ar sufoca.

Muzica poate fi cel mai linistitor factor pentru nervii zdruncinati, de aceea, alegand-o pe cea mai potrivita, efectul ei va fi aproape instantaneu. Explicatia reala este ca muzica ne fura sau ne deviaza mintea de la ocupatiile si incrancenarile noastre curente inducandu-ne intr-o alta stare, relaxanta si benefica. S-au facut diverse experimente pe segmente de populatie, in public, ori in incintele profesionale ale unor servicii, si s-a concluzionat ca o muzica suava si relaxanta deconecteaza de la realitatea inconjuratoare publicul si-l linisteste, asigurand astfel o conditie necesara si obligatorie: asteptarea in liniste, la rand, in institutiile aglomerate.

Surprinzatoare si cu efect maxim este muzica celtica, cu sunetele sale de flaut si tobe. Influentand astfel sistemul spiritual-energetic si senzitiv uman, determinam schimbari benefice si in productia glandelor cu secretie interna, a hormonilor, si o mai rapida armonizare generala a efectelor acestora; implicit se schimba si starea psihica si cea fizica a persoanei respective.

Pentru inceput, in lupta cu stresul, pentru a va schimba starea de spirit, puneti muzica dorita, luati loc si inspirati si expirati profund de cateva ori. Incercati sa va deconectati, desprinzandu-va de la realitatea inconjuratoare, de la orice subiect rational, timp de 15-30 de minute. Lasati-va patrunsi de sunetele blande si calme ale muzicii preferate.

Bineinteles ca atunci cand vom fi in deplasare sau la serviciu vom putea utiliza castile pentru auditii discrete. Faceti-va un obicei de a lucra si munci pe fond muzical sau de a repeta experimentul zilnic! Si plantele, daca li se pune o anumita muzica simfonica cresc mai repede! Si animalele se manifesta mai placut si „canta”de mama focului daca le punem o muzica adecvata!

De obicei bioterapiile se desfasoara concomitent cu auditiile muzicale speciale. Intelegeti ca nu doar ca sa va simtiti bine folositi meloterapia, ci si ca sa va predispuneti la deschiderea portilor de vibratie si a facilita introducerea fluidelor si substantelor astrale de care aveti nevoie in straturile spiritului, sufletului si trupului vostru, pentru a va trata mai usor anumite afectiuni. Trezind spiritul la libertate, dupa exersari repetate si inductii cu inforenergii cu vibratii si calitati superioare, este posibil, dupa o vreme, sa capatati capacitati paranormale: clarvedere si premonitie, si chiar sa auziti muzica astrala, muzica sferelor. Abia atunci veti crede cu adevarat ca exista Lumea spirituala si ca sunteti legati prin fire nevazute de ea, ca ii apartineti, si ca temporar sunteti intrupati, iar daca va imbolnaviti puteti fi tratati de medicii din de acasa – adica locul unde ne intoarcem dupa un exercitiu de scolarizare de pe acest pamant.

Ei, cei de acolo, confratii nostri, nu sunt morti, sunt vii, mai vii chiar decat noi! Daca am sti cat de frumos este acolo, cata iubire exista, nu am mai sta nicio clipa aici! Si totusi de ce venim mereu la intrupare, pentru ca nu este bine aici? Pentru scolarizare, evolutie si iubire, pentru iubirea-n trup venim aici!

Utilizand muzica adecvata, combinand practicile terapiilor complementare enumerate anterior, prin sedinte desfasurate nemijlocit asupra subiectului ori prin interventii de la distanta, noi am obtinut rezultate benefice uimitoare in terapia bolilor celor mai diferite. Nivelul cel mai inalt al terapiei prin sunet se desprinde cu claritate dupa multe antrenamente, care devin o necesitate, gandurile noastre nu mai sunt incordate, ci fluide si limpezi, armonioase ca muzica ce mai inalta si divina „muzica sferelor”.

2 Comments

Leave a Reply