Cristalele pot crea capacitati paranormale, ca de exemplu clarviziunea? Patru exercitii spirituale

Social Media

Cristalele va pot crea capacitati paranormale? Raspunsul este da si nu. Le posedati deja si nimeni si nimic nu poate, nu trebuie sa vi le dea. Cristalele pot stimula aceste aptitudini si va inlesnesc accesul la ele, daca asta doriti. Vizualizarea, o parte importanta a tehnicii mentale cu cristalul, este o functiune a clarviziunii. Clarviziunea este o functiune naturala a simturilor noastre – simtul intern corespunde simtului extern al vederii (celelalte simturi externe ale noastre, auzul, mirosul, gustul si pipaitul au si ele simturi interne care le corespund).

Clarviziunea este definita ca „vederea clara”. Orice perfectionare a acestei capacitati va fi de bun augur. Un simt puternic al clarviziunii face ca imaginile interioare sa fie foarte clare. Pur si simplu, intrind in cristal si vazand peretii, podelele si camerele oricat de des puteti, veti exersa aceasta capacitate. Practica va mari claritatea perceptiei voastre. Iata patru exercitii care va vor ajuta.

1) Aprindeti o lumanare si puneti in fata ei un cristal transparent sau un glob de cristal. Priviti flacara lumanarii prin cristal timp de trei minute. Inchideti ochii. Priviti imaginea mentala a lumanarii, incercati s-o mentineti cat puteti de mult. Daca dispare, deschideti ochii si fixati privirile pe lumanare inca o data, timp de trei minute. Inchideti ochii si pastrati imaginea mentala a lumanarii in campul vostru vizual. Mentineti-o de fiecare data mai mult. Procedati astfel timp de 30 de minute, in fiecare seara, intr-o camera intunecata.

2) O alta metoda consta in atasarea unui cuart transparent, ametist sau lapis pe zona aflata cam la 2 cm deasupra punctului dintre ochi, inainte de meditatie, rugaciune sau somn. O panglica elastica il va fixa. Cuartul respectiv poate avea orice forma, chiar si cea naturala. Cele curatate si slefuite par sa fie cele mai eficiente. In alte culturi, se practica uneori o incizie in pielea zonei amintite, prin care se introduce un cristal mic. Pielea este apoi cusuta la loc.

3) Conform celui de-al treilea exercitiu, va veti pune pe frunte un cuart transparent, ametist sau lapis si va veti aseza in fata oglinzii. Concentrati-va atentia pe piatra din frunte si priviti-o timp de trei minute. Inchipuiti-va valuri de lumina rasarind din piatra. Nu va speriati daca imaginea chipului vostru incepe sa se metamorfozeze. Este un fenomen comun. Se poate intampla sa va apara barba sau mustata, ori sa aveti chip de barbat sau femeie. Unii sunt de parere ca acestea sunt chipurile avute in vieti anterioare. Indiferent daca sunt sau nu, este interesant sa le vedeti.

4) O alta cale este sa priviti fix intr-un punct dintr-un glob de cristal, timp de 30 de minute pe zi. Dupa o perioada de timp, puteti incepe sa percepeti imagini in glob. Clarviziunea voastra functioneaza.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply