Cele 7 corpuri ale lumii spirituale (partea 3): corpul solar

corpul solarDespre corpul solar, specialistii nu prea spun multe lucruri, uitand parca de existenta lui si atribuind altor corpuri misiunile cele mai importante ale acestuia. Corpul solar este de culoare galbena si are centrul pe manipura chakra.

Corpul solar este hainuta solara pe care spiritele venite la scolarizare, in acest sistem solar, sunt nevoite sa o imbrace pentru a putea fiinta. Poarta de intrare intr-un sistem solar este, pentru toate spiritele care vin din afara sau ies in afara, prin soarele sistemului respectiv, asa ca este nevoie de codificarea solara a spiritelor care intra aici, pentru a folosi energiile si fluidele respective si pentru a putea actiona.

Corpul solar recepteaza magnetismul solar: energiile yin si yang deopotriva, caci magnetismul solar este dublu. Fluidele vitale solare intra in biocamp si in suflet prin chakra solara, care comunica cu celelalte corpuri prin porti de vibratie, pana in intimitatea straturilor interioare ale spiritului intrupat (in suflet), fluidele fiind repartizate si celorlalte meridiane si canale energetice, organelor fizice.

In jurul omului intrupat, precum si a celorlalte vietuitoare, coexista pur si simplu miliarde de vibratii, fluide, substante si energii divine, cosmice, universice, solare si planetare. Dintre acestea, fiecare vietuitoare le ia doar pe cele specifice tiparului si codului sau, pentru a trai si a functiona corect. Oamenii seamana intre ei privind constitutia fizica, dar difera de la unul la altul privind calitatea vibratiilor si a fluidelor lor.

Oamenii se afla situati in vibratii diferite, care se numesc CAI RADIANTE si, la randul lor, au submultipli, care se numesc RAZE. Oamenii seamana cu niste statii de emisie-receptie vii si inteligente, care functioneaza numai pe lungimile lor de unda, numai pe codurile lor numerice, ca telefoanele mobile.

Spiritul intrupat are stiinta sa-si ia numai acele substante care ii sunt specifice tiparului si codului sau, asa cum un aparat de radio, fiind fixat pe o frecventa, receptioneaza numai postul cautat, desi in banda mai exista zeci de alte posturi, dar sunt decalate de la acea frecventa, pentru a nu se bruia.

Cand vorbim de corpul solar ne gandim ca el se afla la aprox. 2,7 m. de trupul fizic, avand forma asemenea trupului fizic, ca este de culoare galbena, si vibreaza, inducand energiile solare in corpurile interioare. Calitatea corpului energetic solar influenteaza benefic puterea mentalul omului intrupat. Fiind calea de patrundere a energiilor solare in bocamp, corpul solar este vital pentru fiintarea omului.

Be the first to comment

Leave a Reply