Secretul din spatele celor trei planuri astrale ale Terrei

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Din punct de vedere energetic exista 3 planuri astrale ale Terrei: primul ar fi in interiorul Pamantului si ar corespunde iadului (spiritelor inchise in materie, care nu pot iesi decat prin nastere, invocare sau pacat), al doilea plan apartine lumii noastre, a oamenilor, iar al treilea corespunzator spiritelor care guverneaza planeta. Un om care moare poate ramane prins intre aceste ultime doua lumi, ratacind pana ce gaseste pe cineva care sa-l ajute sa urce in lumina.

Spiritul pare sa fie alcatuit din particule mai mult sau mai putin dense, in functie de gradul de evolutie spirituala al individului; cel cu vibratia cea mai joasa este alcatuit din asemenea particule pe care le putem „particule grele”.

Pentru a arata ca Universul este energie, Omraam Mikhael Aivanhov spunea ca e destul sa iei un copac si sa-i dai foc. Dupa un timp, din el nu va ramane decat putina cenusa, caldura, vapori de apa si dioxid de carbon. Acea mana de cenusa ramasa arata ca respectivul copac nu este decat lumina inmagazinata in putin pamant! Cele patru elemente (apa, aerul, pamantul si focul) concura la realizarea lui, fotosinteza nefiind altceva decat un sistem de stocare a energiei solare (a fotonilor).

Omul nu este departe de copac. Pe o treapta de evolutie superioara a materiei vii, da, dar constituit din aceleasi elemente ca orice animal. E destul sa privesti incinerarea unui om si vazand ce ramane din el iti amintesti ca, dincolo de iluzia vietii, nu suntem nimic. Material vorbind, o data cu disparitia acelui ceva care ne-a scos din nefiinta, disparem de aici de pe pamant.

Be the first to comment

Leave a Reply