7 semne care arata ca a noastra constiinta se indreapta spre dimensiuni mai inalte

Cand ne trezim spiritual, constiinta noastra se extinde. Venim in aceasta lume ca si fiinte energice. Vietile noastre pe planeta Pamant nu reprezinta nici accident, nici coincidenta. Daca aceste cuvinte rezoneaza cu voi, sa stiti ca nu sunteti singurii. Puteti simti ca suntem pe o alta lungime de unda fata de altii; simtim campurile energetice ale oamenilor, traind emotii puternice pozitive sau negative.

Iata care sunt cele 7 semne ca a noastra constiinta se indreapta spre dimensiuni mai inalte:

1. Timpul a incetat sa fie liniar, devenind cuantic, transdimensional. Timpul pare ca incetineste in fata ochilor nostri – avem un sentiment de timp pierdut. Experimentam o memorie slaba pe termen scurt.

2. Are loc o „alunecare dimensionala”. Totul e ca si cum vedem lumea printr-un filtru suprareal.

3. Se experimenteaza o schimbare la nivelul relatiilor, problemele de lunga durata se rezolva peste noapte. Trecem la o stare diferita in care prioritatile noastre nu mai sunt banii, statutul social sau puterea.

4. Constientizam cea de-a patra dimensiune. Traim ziua ca si cum am visa, vedem dincolo de masti, ne incredem in dragoste.

5. Ne dorim singuratatea si vrem sa ne impartasim trairile cu oameni buni. Cultivam tacerea astfel incat sa putem auzi mai bine inima noastra, ghizii nostri, sinele nostru superior. Ne bucuram din ce in ce mai mult de pace, liniste, muzica, creativitate si natura.

6. Experimentam dificultati fizice la nivelul corpului. S-ar putea sa ne imbolnavim mai des, sa avem dureri de cap, sa ne scada brusc energia, sa fim ametiti, sa ne pierdem pofta de mancare, si multe altele, si asta pentru ca a noastra karma dureroasa se elibereaza.

7. Meditam mai usor, comunicam mai clar cu ghizii nostri si cu sinele nostru superior. Se dezvolta conexiunea cu natura, relatia spirituala cu noi insine, premonitiile, al saselea simt, iar barierele matricei se dizolva.

Be the first to comment

Leave a Reply