luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaPovestiri spiritualePovestea tragica a unui sarpe - de ce este bine sa nu...

Povestea tragica a unui sarpe – de ce este bine sa nu facem rau celor care ne ranesc

Povestea tragica a unui sarpe – de ce este bine sa nu facem rau celor care ne ranesc

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Povestirea de mai jos este plina de talc, incat ar trebui sa ne puna pe toti pe ganduri. Asadar, sa vedem despre ce e vorba…

Un sarpe intra intr-un magazin si trecu langa un fierestrau, intepandu-se putin de el. Sarpele s-a enervat, s-a intors si a muscat fierestraul, insa acest lucru i-a facut si mai rau, ranindu-se pana la sange in gura din cauza dintilor ascutiti ai obiectului neinsufletit.

Sarpele insa n-a inteles ce se intampla cu el si, crezand ca fierastrul il ataca, a luat decizia sa se incolaceasca cu tot trupul in jurul fierastraului, pentru a-l sufoca. Dar, din pacate pentru sarpe, acesta fu imediat strapuns de dintii fierastrului, asa ca muri pe loc.

Morala: uneori reactionam cu furie, gandindu-ne sa le facem rau celor care ne ranesc, dar, de fapt, ne facem rau noua insine. In viata, uneori este bine sa ignoram situatiile, oamenii si jignirile. Si asta intrucat consecintele pot fi catastrofale si ireversibile…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.