Home Spiritualitate teoreticaTraditii si superstitii Magia iubirii sau cum sa facem sa se indragosteasca o persoana de noi

Magia iubirii sau cum sa facem sa se indragosteasca o persoana de noi

by admin
168 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Acest ritual consta in a gasi mai intai un izvor orientat catre sud-sud-est. Cel care doreste sa fie indragit (barbat sau femeie) va trebui sa ia apa din acest izvor (sau fantana), sa se dezbrace pana la piele si sa se spele cu apa pe trup. Totul se face ziua, la amiaza. Dupa ce se uda bine, trebuie sa stea sa se usuce. Apoi, fara sa se imbrace, va umple cu apa din izvor (sau din fantana) o oala de lut. Va inmuia degetul aratator in apa si isi va face un cerc pe frunte, dupa care isi va inmuia din nou aratatorul in apa si va face cate un cerc pe sfarcul fiecarui san. Isi va inmuia pentru a treia oara degetul in apa si va face un cerc perfect la nivelul pubisului.

Operatiunea se va face stanci pe vine. Apa care ramane (cam 50 cl) se pune intr-o sticla inchisa ermetic si se tine timp de sapte nopti in lumina lunii care creste, incepand cu primul patrar. Abia dupa aceste sapte zile apa va fi buna de pus in bautura sau alimentele destinate celui iubit.

Cel care va folosi pentru prima data aceasta apa, va trebui sa pronunte urmatoarea incantatie: „Apa, sange al Pamantului, tu ai cunoscut focul trupului meu si al sufletului meu. Intra in X… cum ai intrat in mine si fa-l sa mi se supuna, daca eu sunt sortit sa-l fac fericit! Asa sa fie!”

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

9 comments

klaire 7 iunie 2012 - 23:01

Dar oare nu va fi doar o amagire? Iubirea fortata…nu mai este iubire. Este doar egoism. Traire falsa. “Daca este sortit”, este. Nu e nevoie de o pedala de acceleratie.

shalom 12 iunie 2012 - 6:34

Cei ce ofera solutii de genul asta pentru a face pe cineva sa te “iubeasca” exclud din ecuatie “ingredientul “principal:Iubirea!!!!
Acest sentiment trebuie sa fie musai sincer,neconditionat si,ceea ce este si mai important trebuie sa fie liber consimtit.Altfel nu are decat “valoarea” unui cec fals.
Pe langa faptul ca faci rau persoanei “vizate”,nu faci altceva decat sa te pacalesti singur.
Klaire,din pacate unii in egoismul lor ar recurge la orice solutii.
Shalom!

klaire 13 iunie 2012 - 8:34

Asa este, Shalom, cumva parca suntem facuti doar sa trisam, sa ne imbatam cu amagiri si falsitate. Si cred ca nici nu prea suntem in stare sa ne dam seama ca devenim doar surogate.

O zi…!

gabi.GR.ATH. 14 iunie 2012 - 9:31

@ Klaire,Shalom,

Intr-u totul de acord cu voi, ,,dragoste cu forta nu se poate”,dar ati omis aspectul esential….procedura ce trebuie facuta,de a,,vraji” persoana vizata,chestia cu …dezbracatul pina piele,ziua-n amiaza mare……

klaire 14 iunie 2012 - 9:47

🙂 Da, Gabi, mare dreptate ai; si mai sunt si cerculetele 🙂

Si totusi sa nu uitam ca langa apa, cam asta ne este primul impuls – simtim nevoia sa fim goi si sa ne aruncam in apa; nu degeaba dupa un dus ne simtim altfel; nu degeaba spalatul vaselor relaxeaza; are ea apa (si mai ales cea curgatoare) ceva mult mai intens decat simpla stingere a setei; pana la urma de undeva s-or trage toate.

gabi.GR.ATH. 16 iunie 2012 - 22:35

@ Klaire,

Macar de-as putea sa-mi stapinesc risul………….

shalom 17 iunie 2012 - 7:52

Hai fetelor,mai lasati vrajeala 😀
Desigur,dezbracatul “la piele” este esential,orinde s-ar intampla asta 😀
Shalom!

klaire 18 iunie 2012 - 20:44

Zapaciti mai suntem 🙂

Dar eu is naroada uneori, ca doar asa am fost la inceputuri, goi, si nu mai faceam figuri; am uitat de asta, si acum fac figuri.

Ma surprinde interesul pentru articolele referitoare la magie, vraji si cum reactioneaza oamenii cand intrevad o portita de “scapare”…

O seara frumoasa sa aveti!

Andrei 19 decembrie 2012 - 11:52

Asta este o prostie , iubirea vine din inima nu din vraji sau obligatii…

daca o dai in vraji suna mai mult a obsesie?! nu?

Leave a Comment