Magia iubirii sau cum sa facem sa se indragosteasca o persoana de noi

Acest ritual consta in a gasi mai intai un izvor orientat catre sud-sud-est. Cel care doreste sa fie indragit (barbat sau femeie) va trebui sa ia apa din acest izvor (sau fantana), sa se dezbrace pana la piele si sa se spele cu apa pe trup. Totul se face ziua, la amiaza. Dupa ce se uda bine, trebuie sa stea sa se usuce. Apoi, fara sa se imbrace, va umple cu apa din izvor (sau din fantana) o oala de lut. Va inmuia degetul aratator in apa si isi va face un cerc pe frunte, dupa care isi va inmuia din nou aratatorul in apa si va face cate un cerc pe sfarcul fiecarui san. Isi va inmuia pentru a treia oara degetul in apa si va face un cerc perfect la nivelul pubisului.

Operatiunea se va face stanci pe vine. Apa care ramane (cam 50 cl) se pune intr-o sticla inchisa ermetic si se tine timp de sapte nopti in lumina lunii care creste, incepand cu primul patrar. Abia dupa aceste sapte zile apa va fi buna de pus in bautura sau alimentele destinate celui iubit.

Cel care va folosi pentru prima data aceasta apa, va trebui sa pronunte urmatoarea incantatie: „Apa, sange al Pamantului, tu ai cunoscut focul trupului meu si al sufletului meu. Intra in X… cum ai intrat in mine si fa-l sa mi se supuna, daca eu sunt sortit sa-l fac fericit! Asa sa fie!”

9 Comments

Leave a Reply