marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaTraditii si superstitiiMagia iubirii sau cum sa facem sa se indragosteasca o persoana de...

Magia iubirii sau cum sa facem sa se indragosteasca o persoana de noi

Magia iubirii sau cum sa facem sa se indragosteasca o persoana de noi

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Acest ritual consta in a gasi mai intai un izvor orientat catre sud-sud-est. Cel care doreste sa fie indragit (barbat sau femeie) va trebui sa ia apa din acest izvor (sau fantana), sa se dezbrace pana la piele si sa se spele cu apa pe trup. Totul se face ziua, la amiaza. Dupa ce se uda bine, trebuie sa stea sa se usuce. Apoi, fara sa se imbrace, va umple cu apa din izvor (sau din fantana) o oala de lut. Va inmuia degetul aratator in apa si isi va face un cerc pe frunte, dupa care isi va inmuia din nou aratatorul in apa si va face cate un cerc pe sfarcul fiecarui san. Isi va inmuia pentru a treia oara degetul in apa si va face un cerc perfect la nivelul pubisului.

Operatiunea se va face stanci pe vine. Apa care ramane (cam 50 cl) se pune intr-o sticla inchisa ermetic si se tine timp de sapte nopti in lumina lunii care creste, incepand cu primul patrar. Abia dupa aceste sapte zile apa va fi buna de pus in bautura sau alimentele destinate celui iubit.

Cel care va folosi pentru prima data aceasta apa, va trebui sa pronunte urmatoarea incantatie: „Apa, sange al Pamantului, tu ai cunoscut focul trupului meu si al sufletului meu. Intra in X… cum ai intrat in mine si fa-l sa mi se supuna, daca eu sunt sortit sa-l fac fericit! Asa sa fie!”

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

9 Comments

 1. Cei ce ofera solutii de genul asta pentru a face pe cineva sa te „iubeasca” exclud din ecuatie „ingredientul „principal:Iubirea!!!!
  Acest sentiment trebuie sa fie musai sincer,neconditionat si,ceea ce este si mai important trebuie sa fie liber consimtit.Altfel nu are decat „valoarea” unui cec fals.
  Pe langa faptul ca faci rau persoanei „vizate”,nu faci altceva decat sa te pacalesti singur.
  Klaire,din pacate unii in egoismul lor ar recurge la orice solutii.
  Shalom!

 2. 🙂 Da, Gabi, mare dreptate ai; si mai sunt si cerculetele 🙂

  Si totusi sa nu uitam ca langa apa, cam asta ne este primul impuls – simtim nevoia sa fim goi si sa ne aruncam in apa; nu degeaba dupa un dus ne simtim altfel; nu degeaba spalatul vaselor relaxeaza; are ea apa (si mai ales cea curgatoare) ceva mult mai intens decat simpla stingere a setei; pana la urma de undeva s-or trage toate.