Este femeia o creatie perfecta? Dumnezeu raspunde intrebarilor unui inger

Social Media

Atunci cand Dumnezeu a creat femeia, in a 6-a zi, un inger a venit si L-a intrebat: „De ce petrecem atat de mult timp pentru ea?” Domnul i-a raspuns. „Ai vazut toate trasaturile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a o modela? Femeia trebuie sa functioneze in toate situatiile: ea trebuie sa poata imbratisa mai multi copii in acelasi timp, iar aceasta imbratisare trebuie sa vindece orice, de la un genunchi zdrobit pana la o inima zdrobita. Ea trebuie sa se vindece singura, cand este bolnava si sa poata lucra si 18 ore pe zi. Trebuie sa faca toate acestea numai cu doua maini”.

Ingerul a fost impresionat: „Doar doua maini? Imposibil! Si acesta este modelul standard?”. Ingerul s-a apropiat si a atins femeia „Dar tu ai facut-o atat de firava, Doamne”.

„Ea este firava”, a raspuns Domnul. „Dar am facut-o totodata si puternica, nici nu-ti poti imagina cate poate suporta si invinge”.

„Poate sa gandeasca?” a intrebat ingerul. Domnul a raspuns. „Nu numai ca poate gandi, dar este capabila de rationamente si de negocieri.”

Ingerul i-a atins obrajii… „Doamne, se pare ca aceasta creatie a Ta se topeste! Ai pus prea multe poveri pe ea!”

„Nu se topeste, este o lacrima”, replica Domnul. „Lacrimile reprezinta modalitatea ei de a-si exprima durerea, indoielile, dragostea, singuratatea, suferinta si mandria ei”.

Acest lucru l-a impresionat mult pe inger: „Doamne, esti un geniu! Te-ai gandit la tot. O femeie este intr-adevar minunata”.

Domnul a spus: „Intr-adevar, este minunata. Ea are o putere care uimeste orice barbat. Ea se poate ocupa de probleme si poate purta poveri grele. Are parte de fericire si dragoste. Zambeste atunci cand simte ca tipa. Canta atunci cand simte ca plange, plange cand e fericita si rade cand ii este frica. Se lupta pentru ceea ce crede ea. Dragostea ei este neconditionata. Inima ei este zdrobita atunci cand cineva apropiat ii moare, dar isi gaseste taria sa-si continue viata”.

Ingerul l-a intrebat: „Deci, ea este o fiinta perfecta?”. Domnul i-a raspuns: „Nu. Are doar un dezavantaj. De multe ori uita ceea ce este ea cu adevarat”.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply