marți, decembrie 6, 2022
AcasăUncategorizedPovestea fascinanta a unui baietel care isi aminteste totul din viata trecuta,...

Povestea fascinanta a unui baietel care isi aminteste totul din viata trecuta, cand a fost actor la Hollywood! Se mai indoieste cineva de reincarnare?

Povestea fascinanta a unui baietel care isi aminteste totul din viata trecuta, cand a fost actor la Hollywood! Se mai indoieste cineva de reincarnare?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Aceasta este o poveste tulburatoare! Si nu e prima data cand un copil isi aminteste despre viata sa trecuta – exista mii de cazuri inregistrate in intreaga lume, ale unor copii care au astfel de amintiri.

Acest baiat de 10 ani din Oklahoma (SUA), pe nume Ryan, s-a nascut cu amintiri despre experientele sale din trecut. El a fost capabil sa-si aminteasca detalii vii ale vietii sale din trecut, care s-au intamplat in anii 30 la Hollywood, deci acum 80 de ani. Baietelul spune ca a fost un actor, ca a calatorit mult in lume si a fost casatorit de 5 ori. Ryan chiar a indicat cine a fost, intr-o fotografie veche dintr-o carte.

Mama lui, acordandu-i sprijin, a decis sa-l duca pe copil la un psiholog. Acesta a avut curajul sa abordeze acest caz cu o minte deschisa, ceea ce multi psihologi se tem sa o faca.

Concluzia psihologului, care timp de 50 de ani a colectionat 2.500 de cazuri diferite de copii care isi amintesc vietile anterioare este: „Aceste cazuri cer o explicatie, nu putem doar sa scriem despre ele”.

In cazul lui Ryan, s-au confirmat 55 de lucruri despre acel actor, lucruri pe care baiatul nu avea de unde sa le afle, caci ele nu erau publice. Cum putea sa stie Ryan toate aceste amanunte!? Sunt atat de multe lucruri in aceasta lume pe care noi nu le intelegem pe deplin, si, in loc sa le respingem, mai bine le-am investiga cum trebuie.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.