Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Povestea miraculoasa a femeii care a murit de doua ori

Povestea miraculoasa a femeii care a murit de doua ori

by admin
56 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Cele doua intamplari au avut loc in Romania, cu multi ani in urma…

O mama si o fetita de 7 ani au fost internate ambele in spital, ambele fiind operate: mama la intestine, iar fetita la amigdale. Ambele au stat in acelasi salon, iar intr-o seara mama fetitei muri. Medicul constata decesul femeii si-i spuse infirmierei sa-i puna un cearsaf pe ea, sa ia o targa si sa duca moarta la morga. Fetita auzi tot si incepu sa strige de disperare la mama ei: “Mama, te rog, nu pleca! Nu ma lasa!”

Deodata, se intampla miracolul. Femeia moarta isi dadu cearsaful deoparte si se scula la marginea patului. Inviase din morti! Ulterior, femeia ii povestise fetitei sale urmatoarele: isi parasise trupul, incepuse sa zboare, cand auzi strigatul fetitei, care o facu sa se intoarca. Peste cateva zile, amandoua plecara acasa: “moarta” si fetita, bucuroasa ca mama ei se afla inca in viata.

Femeia “moarta” muri cu adevarat peste cativa zeci de ani, undeva in jurul varstei de 90 de ani. “Fetita de 7 ani”, acum o femeie matura in jurul varstei de 60 de ani, isi ingrijea mama bolnava, care se afla la pat. Deodata, se auzi un freamat ciudat in odaie, de parca se afla un vizitator nepoftit si misterios. Peste cateva zile, un inger gigantic patrunde in camera muribundei, inger insotit de un convoi de ingeri mai mici, cu aripi aurii si vesminte stralucitoare. Au venit sa-i ia sufletul, pe care i l-a dus in rai…

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment