duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalPovestea miraculoasa a femeii care a murit de doua ori

Povestea miraculoasa a femeii care a murit de doua ori

Povestea miraculoasa a femeii care a murit de doua ori

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Cele doua intamplari au avut loc in Romania, cu multi ani in urma…

O mama si o fetita de 7 ani au fost internate ambele in spital, ambele fiind operate: mama la intestine, iar fetita la amigdale. Ambele au stat in acelasi salon, iar intr-o seara mama fetitei muri. Medicul constata decesul femeii si-i spuse infirmierei sa-i puna un cearsaf pe ea, sa ia o targa si sa duca moarta la morga. Fetita auzi tot si incepu sa strige de disperare la mama ei: „Mama, te rog, nu pleca! Nu ma lasa!”

Deodata, se intampla miracolul. Femeia moarta isi dadu cearsaful deoparte si se scula la marginea patului. Inviase din morti! Ulterior, femeia ii povestise fetitei sale urmatoarele: isi parasise trupul, incepuse sa zboare, cand auzi strigatul fetitei, care o facu sa se intoarca. Peste cateva zile, amandoua plecara acasa: „moarta” si fetita, bucuroasa ca mama ei se afla inca in viata.

Femeia „moarta” muri cu adevarat peste cativa zeci de ani, undeva in jurul varstei de 90 de ani. „Fetita de 7 ani”, acum o femeie matura in jurul varstei de 60 de ani, isi ingrijea mama bolnava, care se afla la pat. Deodata, se auzi un freamat ciudat in odaie, de parca se afla un vizitator nepoftit si misterios. Peste cateva zile, un inger gigantic patrunde in camera muribundei, inger insotit de un convoi de ingeri mai mici, cu aripi aurii si vesminte stralucitoare. Au venit sa-i ia sufletul, pe care i l-a dus in rai…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.