Home Spiritualitate practicaFitoterapie Reteta miraculoasa a calugarului Elefterie pentru vindecarea cancerului – cat de buna e?

Reteta miraculoasa a calugarului Elefterie pentru vindecarea cancerului – cat de buna e?

by admin
174 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Reteta apartine unui calugar (Elefterie) de la Manastirea Dervent. Poate ca unii au nevoie de aceasta reteta si o vor folosi cu succes.

1. Laptisor de matca – 4 g
2. Miere de salcam naturala – 1,5 kg
3. Polen macinat (e mai bine sa fie macinat de voi cu o rasnita manuala) – 300 g
4. Ser fiziologic – 200 ml
5. Tinctura propolis – 150 g

Se amesteca si se tine la frigider, se iau 3 linguri pe zi: dimineata, pranz si seara. Dupa jumatate de ora poti lua masa. Daca nu-ti place gustul poti pune intr-o cana cu ceai. Este interzis copiilor sub 14 ani, femeile insarcinate pot lua.

Reteta ajunge pentru o luna si se spune ca ar vindeca chiar si cancerul. Luati insa aceasta informatie cu bagare de seama…

Sursa: geta-pentrusanatate.blogspot.ro

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment