Secretele glandei pineale, sediul sufletului uman si cum e afectata ea de aparatura electronica de astazi

Social Media

Glanda pineala a atras un interes tot mai mare in ultimele decenii, deoarece oamenii devin din ce in ce mai curiosi cu privire la scopul ei real, dincolo de ceea ce suntem invatati la biologie.

Misterul inconjoara aceasta parte a creierului, dar datorita intelepciunii antice si a unor moderne experimente, suntem mai aproape de descoperirea scopului si de aflarea semnificatiei glandei pineale atat pentru divinitatea noastra, cat si pentru originile noastre.

Multe religii antice includ reprezentari simbolice ale glandei pineale in textele lor. Ea apare sub forma unui con de pin in palaria lui Buddha, in simbolurile papale, dar si in cazul zeului egiptean Osiris.

Multi oameni cred ca glanda pineala, pentru a-l cita pe filozoful Rene Descartes, este „locul sufletului”. Este ceea ce ne conecteaza cu sursa divina. Interesant e faptul ca glanda pineala elibereaza o substanta chimica cunoscuta sub numele de dimetil-triptamina (DMT). Dimetil-triptamina se intampla sa fie cea mai puternica substanta psihedelica cunoscuta de om, care este eliberata de corp in momentul mortii.

Intre 1990 si 1995, dr. Rick Straussman a efectuat cercetari clinice pentru a monitoriza efectele DMT asupra fiziologiei umane. Realizat la Universitatea din New Mexico, studiul a implicat injectarea a 60 de voluntari cu DMT si apoi a inregistrat efectele sale. Rezultatele au fost uluitoare. Multi dintre voluntari au raportat intalniri convingatoare cu fiinte inteligente non-umane (extraterestri sau fiinte din alte dimensiuni). Aproape toti participantii la studiu au spus ca experienta lor cu substanta psihedelica a fost una dintre cele mai profunde din vietile lor.

Dar, pe de alta parte, conform mai multor studii, glanda pineala este grav afectata de campurile electromagnetice din jurul nostru, date de aparatura electronica si electrocasnica din jurul nostru (telefoane mobile, TV, Internet etc.). Acest lucru face ca glanda pineala sa nu mai fie activa si, astfel, noi avem acces din ce in ce mai putin la partea spirituala a vietii…


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply