Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Visul care a adus moartea… Mai putea fi prevenita?

Visul care a adus moartea… Mai putea fi prevenita?

by admin
54 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Poate un vis sa prevesteasca moartea cuiva drag? Se pare ca DA, daca avem incredere intr-o povestire spusa de un utilizator pe un forum.

Iata asadar povestea de pe site-ul reddit.com, care a aparut in anul 2016:

In anul 2014, am visat ca sora mea se plangea de dureri de cap unui medic italian. Doctorul mi-a spus ca are cancer si ca va muri curand. In visul meu ii spuneam sorei mele sa se bucure de restul zilelor ei.

Acum, revenind la realitate, cu aproximativ doua saptamani in urma, sora mea ma suna si imi spune ca are dureri de cap puternice si isi simte gatul rigid. Unul din prietenii sai este doctor si, dupa ce i-a facut un mic control, i-a spus ca poate avea probleme sinusale, asa ca i-a prescris cateva inhalari si antibiotice.

Eu mi-am amintit de visul avut acum 2 ani si i-am spus despre visul avut, dar am omis partea cu “moartea”. In alte dati, am avut intotdeauna vise despre moarte, dar niciunul nu s-a implinit. Din moment ce visul meu implica si un diagnostic de cancer, am trunchiat visul si i-am spus doar partea de cefalee.

Insa, cu o saptamana in urma am primit “telefonul fatal”. Ea a fost gasita prabusita si in stare de coma intr-un lift, cu hemoragie intracraniana. Aparent, ea a avut un anevrism cerebral care s-a declansat. A murit joia trecuta. Si… ma simt vinovata. Si durerea…

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment