luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapieGheara diavolului, o planta miraculoasa care iti ia durerea cu mana!

Gheara diavolului, o planta miraculoasa care iti ia durerea cu mana!

Gheara diavolului, o planta miraculoasa care iti ia durerea cu mana!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Exista in lume o planta miraculoasa, Gheara diavolului, care, in ciuda numelui ei, este unul din cele mai puternice remedii naturale impotriva durerilor. Pur si simplu, aceasta planta ia durerea cu mana! Gheara diavolului deblocheaza articulatiile blocate de reumatism, elimina durerile de cap si nevralgiile dentare, scade febra si durerile musculare ale bolnavilor de gripa, regleaza glicemia si amelioreaza bolile de inima.

Gheara diavolului este o planta, care creste la altitudini mari in Africa de Sud, in Namibia si in Madagascar. Floarea plantei este frumoasa, in forma de trambita, colorata pe margini in nuante de la roz, la violet sau la purpuriu, iar spre centru este galbuie. Planta are un fruct spinos, care are o forma aparte – este oval si incapsulat intr-o coaja lemnoasa, cu doi spini centrali mari si doua randuri laterale de 12-16 tepi, in forma de gheara.

Modul de administrare cel mai frecvent il reprezinta capsulele de Gheara diavolului. Ele sunt alcatuite dintr-un invelis care se dizolva foarte rapid in sucurile gastrice, iar in interiorul sau se afla pulbere sau extract de planta. In terapie, cele mai bune rezultate se obtin cu capsulele cu extract de Gheara diavolului, foarte bogat in substante cu efecte vindecatoare, care sunt si mult mai usor de asimilat decat pulberea.

Chinuitoarele crize de dureri de cap, insotite de greata, de voma ori de vertij pot fi prevenite daca de la primele semne se iau cate doua capsule de Gheara diavolului, la fiecare 60 de minute, nu mai mult de 6 capsule pe zi.

In litiaza biliara se administreaza inaintea meselor principale cate o capsula cu extract de Gheara diavolului. Acest remediu favorizeaza varsarea lichidului biliar in duoden) creste cantitatea de bila secretata si previne astfel formarea calculilor in colecist, ajutand si la eliminarea microcalculilor deja formati.

In cazul trombozelor, se iau cate 3-6 capsule de Gheara diavolului pe zi, in cure de doua saptamani, urmate de o saptamana de pauza. Acest tratament are efect antiagregant plachetar, prevenind formarea trombilor (cheagurilor de sange).

Mai multe studii facute in Germania si in Franta au demonstrat ca tratamentul intern cu Gheara-diavolului ajuta la eliminarea durerilor si a inflamatiilor la nivelul coloanei vertebrale.

Pentru durerile de cap, se administreaza cate o pastila la doua ore, dar nu mai mult de sase pe zi. Este un tratament cu efect analgezic puternic, care reduce sau elimina cefaleea, fara a interfera nefast cu eventualele medicamente de sinteza, cu efect calmant al durerii, luate inainte sau dupa administrarea plantei.

Capsulele cu Gheara diavolului nu ajuta la tratarea cariilor sau a abceselor dentare, in schimb fac mult mai suportabila durerea de dinti, pana se ajunge la medicul stomatolog. Pentru combaterea durerilor de dinti se administreaza 4-6 capsule de Gheara diavolului pe zi, in cure nu mai lungi de 5 zile.

Totodata, nevralgiiile intercostale sunt mult ameliorate sau chiar eliminate, prin administrarea acestei plante. Se iau 3-6 capsule pe zi, pana la disparitia totala a simptomelor. Acelasi tratament este recomandat si in durerile musculare si tendinite.

Gheara diavolului este foarte buna si in entorse, luxatii si fracturi – se administreaza cate 4 capsule pe zi, in cure de 4-8 saptamani.

Una din principalele utilizari ale acestei plante de catre triburile africane din zona unde ea creste spontan este cea de tonic digestiv. Administrata intern, ea creste cantitatea de sucuri gastrice si cantitatea de bila secretata, imbunatateste peristaltismul tubului digestiv.

Gheara diavolului este buna si in cazul febrei, administrandu-se cate 4-6 capsule pe zi, in cure nu mai lungi de 7 zile. Luate pe stomacul gol, pastilele scad temperatura corpului, amelioreaza si alte simptome colaterale, cum ar fi starea de ameteala, durerile de cap, senzatia de durere in muschi.

Mai multe studii de medicina experimentala, precum si pe pacienti umani, au pus in evidenta efectul foarte bun al acestei plante contra hipertensiunii arteriale. Se tin cure de 2 luni, timp in care se iau 3-4 capsule de Gheara diavolului pe zi, pe stomacul gol.

Aceasta planta mirifica ar trebui introdusa in fiecare casa. Si aceasta, mai ales pentru extraordinarele sale efecte contra virozelor gripale, a bronsitelor si a altor forme de infectii respiratorii. 4-6 capsule de Gheara diavolului, administrate pe stomacul gol, reduc febra, elimina durerile de cap, durerile articulare si cele musculare, imbunatatesc apetitul alimentar.

Gheara diavolului, spre deosebire de medicamentele de sinteza, nu numai ca nu deprima imunitatea, ci chiar activeaza sistemul natural de aparare al organismului impotriva infectiilor.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.