Numerologia ne dezvaluie din secretele anului 2017

Social Media

Numerologia este stiinta care ne arata cum putem citi viitorul cu ajutorul numerelor. Din punct de vedere numerologic, anul 2017 este anul cifrei 1; 2 + 0 + 1 + 7 = 10, adica = 1 + 0 = 1. Iar cifra 1 este intotdeauna o cifra de inceput, ceea ce inseamna ca 2017 ne indeamna pe toti sa incepem ceva nou, ceva ce exprima unicitatea noastra, care ne deschide noi perspective.

Referitor la anul 2017, putem afla si semnificatia cifrelor personale. Pentru aceasta, trebuie sa luati ziua si luna nasterii in care v-ati nascut, iar aceste numere sa le adunati (sub forma unor cifre) cu 2017. De exemplu, daca v-ati nascut pe 19 februarie, trebuie sa obtineti numarul personal astfel: 19-02-2017 = 1+9+0+2+2+0+1+7=22=2+2=4. Orice numar obtinut si format din 2 cifre se va descompune si se vor aduna cifrele din interiorul sau pana se obtine o singura cifra.

Iata si interpretarea rezultatelor obtinute:

Cifra 1. In anul 2017, va veti manifesta vointa. Cifra 1 simbolizeaza inceputul unui nou ciclu numerologic de 9 ani. Este timpul pentru noi realizari. Ascultati-va gandurile si dorintele si decideti ceea ce doriti sa realizati in urmatorii 9 ani.

Cifra 2. In anul 2017 trebuie sa cooperati, sa fiti diplomati si sa aveti rabdare. Va asteptati la un parteneriat serios, astfel incat trebuie sa fiti gata sa luati decizii importante si sa actionati impreuna.

Cifra 3. Vibratia cifrei personale in anul 2017 va va face sa va auto-exprimati. Este timpul pentru a profita de abilitatile voastre culturale: sa scrieti o carte, sa cantati, sa dansati etc. – sa faceti orice va ajuta sa va exprimati.

Cifra 4. In anul 2017 principala caracteristica va fi munca grea. Trebuie sa nu mai fiti lenesi si sa lasati placerile personale deoparte.

Cifra 5. Anul 2017 va aduce multe schimbari. Este timpul pentru noi prieteni, noi idei si, eventual, o schimbare a locului de munca. Este posibil ca veti dori sa va schimbati domiciliul, veti dori sa va cumparati o casa noua sau sa va mutati in alt oras sau tara. Este timpul pentru schimbari, acestea vor deschide noi oportunitati pentru dvs.

Cifra 6. In anul 2017, aceasta cifra este destul de favorabila pentru casatorie, pentru nasterea copiilor, pentru crearea unei noi familii. Vibratiile acestui an sunt strans legate de treburile casnice. Este posibil sa doriti sa cumparati sau sa construiti o casa noua.

Cifra 7. In anul 2017 este timpul cand trebuie sa va odihniti mai mult, sa aveti grija de sanatatea dvs si sa aprofundati cunostintele. Acest an este de asemenea favorabil pentru estimarea adecvata a punctelor dvs. tari si a oportunitatilor si pentru continuarea auto-perfectionarii.

Cifra 8. Vibratiile anului 2017 au o mare influenta asupra realizarilor dvs. Daca ati planificat si pregatit totul in avans, in cazul in care ati lucrat in toata perioada anterioara pentru a atinge aceste obiective, acest an ar trebui sa fie foarte promitator pentru dvs. Miscati-va in directia corecta si succesul va veni negresit.

Cifra 9. Pentru anul 2017, veti avea parte de transformari si finaluri. Veti termina un ciclu si veti incepe un altul nou. Este timpul sa spuneti la revedere lucrurilor vechi si demodate.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply