marți, decembrie 6, 2022
AcasăFranturi de realitatePericol! Bauturile energizante modifica grav bataile inimii, putand duce la moarte subita!...

Pericol! Bauturile energizante modifica grav bataile inimii, putand duce la moarte subita! Nu mai bine le evitam?

Pericol! Bauturile energizante modifica grav bataile inimii, putand duce la moarte subita! Nu mai bine le evitam?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

bauturi energizante pericolUn nou studiu confirma faptul ca bauturile energizante, ce contin multa cafeina, pot modifica bataile inimii, provoca contractii mai puternice, solicitand astfel inima, scrie site-ul digitaljournal.com. Aceasta stire nu este prea surprinzatoare. Toate aceste bauturi vin cu o serie de ingrediente misterioase si efecte secundare periculoase.

Asadar, bauturile energizante populare, ce contin cofeina, pot schimba modul in care inima bate, conform studiului mai sus mentionat. Pentru cercetare, oamenii de stiinta au testat inimile a 17 persoane la o ora dupa ce au consumat bautura energizanta. In timpul studiului, participantilor li s-a oferit o bautura care contine 32 mg de cafeina per 100 ml, precum si 400 mg de taurina per 100 ml. La toti participantii rezultatul a fost ca contractiile au fost mai puternice dupa ce bautura a fost consumata.

Bauturile energizante sunt bauturi non-alcoolice care contin ingrediente cum ar fi glucoza, cafeina sau taurina, toate acestea stimuland energia si starea de vigilenta. In cadrul bauturilor racoritoare ce contin cafeina, acestea sunt considerate „energizante” daca au mai mult de 150 mg de cafeina pe litru.

Comentand acest studiu, cercetatorul Dr. Jonas Dorner a declarat pentru BBC ca: „Pana acum, nu am cunoscut exact ce efect au aceste bauturi energizante au asupra functiilor inimii. Cantitatea de cafeina este de pana la de trei ori mai mare decat in alte bauturi care contin cafeina, cum ar fi cafea sau sucurile gen cola. Exista mai multe efecte secundare asociate cu un consum ridicat de cafeina, cum ar fi o rata rapida de batai ale inimii, palpitatii, cresterea tensiunii arteriale si, in cazurile cele mai grave, convulsii sau moarte subita.”

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

8 Comments

  1. […] Almeea au fost puse de-a lungul timpului mai multe articole pe aceasta tema: – bauturi energizante (Pericol! Bauturile energizante modifica grav bataile inimii, putand duce la moarte subita! Nu mai bi…); – semipreparatele din carne (Produsele de carne din supermarketuri sunt gazate cu monoxid de […]

  2. […] Almeea au fost puse de-a lungul timpului mai multe articole pe aceasta tema: – bauturi energizante (Pericol! Bauturile energizante modifica grav bataile inimii, putand duce la moarte subita! Nu mai bi…); – semipreparatele din carne (Produsele de carne din supermarketuri sunt gazate cu monoxid de […]