Ceaiul de papadie poate invinge cancerul! Au demonstrat-o oamenii de stiinta si de-atunci vindecari miraculoase au aparut!

Social Media

ceai de papadiePentru multi oameni, papadia e doar o buruiana nedorita, insa ei habar nu au ce „comoara” vindecatoare se afla ascunsa in aceasta papadie. Ea face parte din familia de plante inrudita cu floarea soarelui, si care cuprinde peste 22.000 de alte specii de plante, cum ar fi, de exemplu, margaretele.

Papadia avea o reputatie de vindecare inca din vechime, desi in zilele noastre ea a cam fost uitata. Frunzele de papadie sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a purifica sangele, ajutand la digestie si impiedicand formarea de pietre biliare. Dar, cercetari recente arata ca papadia poate constitui o alternativa exceptionala pentru multe forme de cancer.

Papadia contine vitamine si minerale extrem de importante, cum ar fi vitamina B6, tiamina, riboflavina, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic, magneziu si mangan. Ele pot contribui cu pana la 535% din aportul zilnic recomandat de vitamina K, dar si cu peste 110% din aportul zilnic recomandat de vitamina A. Se crede ca unele dintre flavonoide sale, cum ar fi zeaxantina si criptoxantina, au anumite proprietati de vindecare. Zeaxantina pare sa ofere protectie retinei atunci cand se confrunta cu razele ultraviolete ale soarelui, in timp ce criptoxantina poate apara organismul impotriva dezvoltarii celulelor canceroase pulmonare si de gura.

In prezent, se cunoaste ca melanomul este forma cea mai comuna de cancer pentru o parte din adultii din America de Nord, cei cu varste cuprinse intre 25 si 29 de ani. Departamentul de Chimie si Biochimie de la Universitatea Ontario din Windsor a demonstrat ca extractele din radacina de papadie pot duce la moartea celulelor din melanomul uman, fara a provoca forme de toxicitate in cadrul acestui proces.

In studiul initial, s-a observat ca, dupa ce au fost administrate extracte de papadie, acestea au fortat celulele canceroase sa se dezintegreze in primele 48 de ore de la tratament, nefiind afectate celelalte celule sanatoase. Cercetatorii si-au dat seama ca tratamente continue cu extracte de radacina de papadie, in doze mici, au fost eficiente pentru a scapa de cele mai multe celule canceroase. Studiul initial s-a dovedit a fi atat de pozitiv, incat echipa de cercetare a primit fonduri suplimentare pentru a continua cercetarea.

Desi cercetarea privind papadia este doar in faza incipienta, un barbat in varsta de 72 de ani, pe nume John DiCarlo, s-a lasat convins de ceea ce ar putea face ceaiul de papadie pentru el. Domnul DiCarlo a suferit o serie de tratamente pentru cancerul agresiv de car suferea de trei ani, si, pentru ca nu mai putea face nimic pentru el, medicii au hotarat sa-l trimita acasa pentru a petrece putinul timp ramas cu familia sa. I s-a sugerat ca ultima solutie pentru el consumul de ceai de papadie. Incredibil, dar in doar patru luni, boala domnului DiCarlo a remis complet, si a ramas asa de atunci.


Social Media

2 Comments

  1. Se poate, insa aici mereu vor fi oameni care vor incerca, pe buna dreptate sau nu, sa saboteze orice leac natural vindecator pe motiv ca nu s-a demonstrat (sau nu suficient) stiintific eficacitatea lor. Si tema citostatice naturale vs chimicale e mai mult decat controversata, unii oameni sustin ca s-au vindecat cu cele naturale, iar cele chimicale fac parte dintr-o conspiratie mondiala impotriva bolnavilor, ca sa nu se vindece toti si sa nu piarda companiile farmaceutice. Eu nu stiu cata dreptate au fiecare, dar stiu SIGUR un caz in care o femeie s-a tratat cu zer si i s-a micsorat semnificativ o tumora pe care o avea. Pe toata durata tratamentului nu a luat citostatice si nici un alt medicament. Surprinderea a fost maxima si din partea doctorului ce o trata, pt ca nu i-a dat prea mari sanse. Acum e mult mai bine. Si uite asa, un tratament „dupa ureche”, luat in deradere de multi pe motiv ca nu s-a demonstrat stiintific eficacitatea lui, a salvat o viata. In acest caz cel putin, a fost vorba vs fapta. Doctorul a ramas cu vorbele iar ea a castigat.

  2. FRUNZELE DE PAPADIE AU ACEASI FORMA CU RUCOLA ALT PUTERNIC ANTICANCERIGEN, DAR DECIT CRUDE IN SALATE CU ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN, SI IN COMBINATIE CU PRAZ, LAPTUCA,SPANAC,MORCOVI CU TOT CU FRUNZE,VARZA,TELINA,CEAPA VERDE,RDICHI CU TOT CU FRUNZE…!, IN NICI UN CAZ FIERTE !!!!!!!…CEAI…CI IN STAREA LOR NATURALA DE LA DUMNEZEU.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Ceaiul de papadie poate invinge cancerul! Au demonstrat-o oamenii de stiinta si de-atunci vindecari miraculoase au aparut! - REVISTE
  2. Ceaiul de papadie poate invinge cancerul! Au demonstrat-o oamenii de stiinta si de-atunci vindecari miraculoase au aparut! | Daciana

Leave a Reply