Cel mai puternic cristal pentru chakra inimii: kunzitul roz

Din multe puncte de vedere, cel mai important dintre toti centrii de forta este cel al inimii. Este localizat in centrul corpului si guverneaza echilibrul intre cei trei centri superiori si cei trei inferiori. Atunci cand chakra inimii este pura si deschisa, toate celelalte chakre se armonizeaza cu ea.

Inima sustine circulatia in intreg corpul si toate sistemele si tesuturile sunt hranite cu forta vitala. Asa cum inima pompeaza sange pentru a oxigena si hrani toate celulele corpului, chakra inimii radiaza influenta sa dinamica la nivelul tuturor centrilor.

Dintre toate cristalele, Kunzitul este singurul manifesta starea naturala a inimii; deschisa, pura, sigura, puternica, vibranta, stralucitoare, echilibranta si iubitoare. Faptul ca popularitatea kunzitului creste arata ca tot mai multi sunt cei ce evolueaza spre starea in care pot si doresc sa atinga potentialul complet al inimii lor.

Kunzitul conecteaza fiinta cu propria sursa infinita de iubire. In forma naturala, kunzitul prezinta striatii paralele ce strabat cristalul in lungime. Ori de cate ori exista astfel de striatii, acestea indica faptul ca energia va circula prin piatra cu o viteza extrem de mare. Aceasta miscare accelerata a energiei va mari automat vibratia tuturor elementelor inconjuratoare, iar prin aceasta, o mare parte a energiilor negative joase vor fi dizolvate si disipate.

Kunzitul este una din principalele trei piese ale chakrei inimii. Telul sau este de a pregati iubirea de sine (initiata de cuartul roz) pentru a putea fi apoi daruita. Acest stadiu de dezvoltare implica o totala renuntare si eliminare a temerilor si regretelor ce leaga inima de trecut, precum si a anticiparilor anxioase ale viitorului. Kunzitul reprezinta starea permanent activa a momentului prezent, existand in perfectiunea clipei. Plasand sau purtand kunzitul in zona chakrei inimii, energiile sale penetreaza blocajele emotionale si permit fiintei sa traiasca puritatea inimii. Sufletul este adapostit in corp in chakra inimii, astfel ca experienta kunzitului permite contactul direct al fiintei cu propria-i esenta.

Kunzitul va canaliza energia sa din inima la nivelul capului pentru a transforma modelele de gandire asociate blocajelor emotionale. Doar atunci cand atat gandurile cat si sentimentele atasate acestor ganduri sunt eliminate poate surveni vindecarea completa.

Kunzitul va reflecta, de regula, o raza pura de un roz luminos. Ca nestemata, kunzitul manifesta cea mai pura transparenta dintre toate pietrele spectrului roz.

In timpul tratamentului, plasati kunzitul pe zona chakrei inimii si rotiti la 2-3 cm deasupra un cristal generator de cuart pur in directia acelor de ceasornic. Aceasta va ghida energia kunzitului spre zonele interioare ale inimii si va proteja aura impotriva influentelor negative exterioare. Daca ramaneti foarte focalizat, varful cristalului de cuart poate fi asezat direct pe varful pietrei de kunzit. In acest moment, canalizati-va gandurile tamaduitoare prin cristal; aceasta va incarca kunzitul cu o energie si mai mare.

Kunzitul este piatra ideala ce poate fi data copiilor care trebuie sa se adapteze unei vieti pline de actiune. Raza de roz bland a kunzitului le va relaxa inimile si va purifica orice umbra aurica ce a fost acumulata datorita unor vibratii foarte joase sau chiar negative. De asemenea, kunzitul este o piatra indicata pentru a fi purtata de copiii supradotati sau de cei inclinati spre vagabondaj, ajutandu-i sa se adapteze mediului si energiei din planul fizic.

Be the first to comment

Leave a Reply