marți, decembrie 6, 2022
AcasăFranturi de realitatePericolul painii albe din comert: aceasta contine cel putin 7 E-uri periculoase,...

Pericolul painii albe din comert: aceasta contine cel putin 7 E-uri periculoase, care pot duce la cancer si diabet!

Pericolul painii albe din comert: aceasta contine cel putin 7 E-uri periculoase, care pot duce la cancer si diabet!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

paine alba otravaPrezenta aditivilor in alimentele de pe pietele romanesti reprezinta o adevarata crima la nivel national si ar trebui sa reactioneze toti cei care isi dau seama de asta, pana cand nu este prea tarziu. Sa luam de exemplu painea; se stie ca folosirea fainii albe, care prin procesul de macinare a graului isi pierde toate substantele nutritive, duce la o saracire a painii in vitamine, minerale si fibre. Dar asta este nimic pe langa aditivii folositi la prepararea ei.

Sa luam numai cativa din asa-numitii „afanatori”, substante sau combinatii de substante care elibereaza gaze ce contribuie la cresterea volumului aluatului:

* E-327 (lactatul de calciu) – poate provoca dereglari gastrointestinale, in special la copii;

* E-341 (fosfat dicalcic), sare minerala intalnita in roci si oase, produce tulburari digestive;

* E-554 (aluminosilicat de sodiu), provoaca dismorfisme placentare in timpul sarcinii;

* E-541 (fosfat de aluminiu si sodiu bazic si acid) este interzis in unele tari, dar este admis in Romania;

* E 110 (galben sunset Fcf) se foloseste in panificatie si patiserie, la prepararea inghetatelor etc. si provoaca urticarie, tumori renale, indigestii, anorexie; s-a dovedit cancerigen in unele experiente pe animale; este interzis in unele tari, dar permis, din nefericire, in Romania;

* E 432 (polisorbat 20) este folosit in produse finite de patiserie; interzis in unele tari, admis in Romania;

* E 282 (propionat de calciu), folosit in panificatie si patiserie; provoaca eruptii cutanate si migrene.

Painea alba aditivata creste incidenta cancerului de tub digestiv (in special colon si rect), provoaca un dezechilibru plastic/energetic, adica induce o saracire in substante plastice (minerale, fosfolipide, aminoacizi, fibre) si creste aportul de calorii prin continutul excesiv in amidon. Persoanele care consuma paine alba sufera des de constipatie, dismicrobisme intestinale, au colonul iritabil si fac adesea colite de fermentatie. Painea alba este un factor care favorizeaza agravarea diabetului zaharat si creste incidenta alergiilor de origine alimentara prin aditivii pe care ii contine.

Sursa: Formula As

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.