Home Spiritualitate practica Orice boala vine din pacat. Pentru a ne vindeca, trebuie sa renuntam la gandurile negre!

Orice boala vine din pacat. Pentru a ne vindeca, trebuie sa renuntam la gandurile negre!

by admin
337 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Orice boala vine din pacat. Boala este pacat (fie ca acest pacat a fost comis pe plan fizic, mental, spiritual), este rezultatul erorilor manifestate pe Pamant. Nimeni nu-si poate uri vecinul fara sa sufere de stomac sau ficat! Nimeni nu poate fi gelos si nervos fara sa aiba tulburari digestive sau cardiace. Toate bolile noastre au drept origine o atitudine mentala improprie, un spirit care s-a dezacordat fata de legile cosmice. Pentru ca spiritul nostru este acela care construieste tot; radacina tuturor relelor noastre fizice, afective, psihologice se afla deci intr-o atitudine improprie spiritului nostru. Rearmonizandu-ne spiritul cu aceste legi cosmice, corpul nostru se rearmonizeaza si el. Aceste legi cosmice sunt legile divine care fac sa mearga atat de bine stelele, dar si glandele si muschii corpului nostru. Dar toate aceste energii care sunt in noi sunt, de asemenea, in puterea noastra. Vindecarea este deci intotdeauna posibila – daca o dorim din toate puterile noastre. Caci, asa cum spuneam, originea tuturor bolilor este “in cap”.

Si cum se produce aceasta intoxicatie permanenta a corpului prin gandurile noastre rele? Prin influenta spiritului asupra structurii atomice a celulelor corpului: Fiecare atom este un univers, un element in sine. El actioneaza in sensul coordonarii energiilor – sau creeaza energii de ruptura prin toxinele pe care le produce. Acestea trebuie sa fie eliminate din organism prin diversele sisteme (respirator, circulator, digestiv…).

De aceea, pentru a fi sanatosi, trebuie sa pastram o atitudine constructiva. Sa nu ne lasam dominati de resentiment, ca acesta in mod foarte firesc produce in organism acele secretii care impiedica buna functionare a diverselor sisteme (circulator, digestiv, respirator etc.). Si este cazul mai ales al tulburarilor provocate de gandurile negre, care deregleaza pancreasul si unele functiuni hepatice.

Inca o data, sa nu uitam ca gandurile rele, actele distructive creeaza otravuri in mental, care se somatizeaza apoi in corpul fizic, provocand bolile. Toata munca noastra va consta deci in eliminarea otravurilor pentru fiecare din cele trei corpuri ale noastre (fizic, mental si spiritual). Emotiile tin de corpul spiritual, dar si de corpul fizic. Este absolut necesar sa ne purificam pentru a nu mai secreta aceste otravuri care dezechilibreaza organismul. Trebuie, de asemeni, sa veghem la purificarea corpului mental, eliminand gandurile negre, deci distrugatoare. Mentinand gandirea pozitiva, vizualizam propria noastra vindecare.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

9 comments

Teo 31 august 2013 - 19:29

Daca ar fi asa, ai vedea 1000 de spitale pe oras 🙂

Teo 31 august 2013 - 19:32

Si inca ceva..atunci de ce se nasc cu handicap unii bebelusi ?

admin 31 august 2013 - 20:43

Teo, te-ai gandit la reincarnare sau alta cauza asemanatoare?

LEONIDAS 31 august 2013 - 21:20

ASTA E CITAT DE LA CAP LA COADA DIN EDGAR CAYCE..!!, E PERFECT ADEVARAT, DAR SPUNETI SI SURSELE DIN CARE ,,VA INSPIRATI”..!!

Cleric 31 august 2013 - 22:05

Salut! Cititi cartile lui Serghei Nikolaevici Lazarev, sau cel putin “Karma Pura” deacelasi autor si veti descoperi si intelege multe… Respect!

Doro 1 septembrie 2013 - 0:06

“Qui non intelligent aut discat aut taceat” (Cel care nu intelege, sa invete ori sa taca) John Dee.

costy 1 septembrie 2013 - 0:51

În cazul acesta, de ce ticăloșii, borfașii, mincinoșii, criminalii și o mulțime de farisei care umplu curțile bisericilor, mânăstirilor și cer iertarea păcatelor pentru a o putea lua apoi de la capăt de la uni care nu sunt cu nimic mai buni decât ei, nu se zvârcolesc de dureri ci doar de râs și asta în raport direct cu cât e mai sus fiecare pe scara mizeriei umane.

ionucmora 1 septembrie 2013 - 8:38

Citat: “Boala este pacat (fie ”
Corect ar fi “boala este rezultatul pacatului”

Soimu I 2 septembrie 2013 - 21:28

Domnul Iisus Hristos ne-a invatat asta pentru ca era Dumnezeu El a si vindecat fiind lipsit de pacate iar moartea Lui a fost spre iertarea pacatelor noastre si Parintele Arsenie Boca spunea: copii cu handicap poarta pacatele parintilor sau strabunicilor, pacatele noastre le vor purta copii nostrii sau nepotii nostrii.
Domnul sa fie cu voi si sa ii dam slava si incinaciune Lui Dumnezeu in treime, Tatalui, Fiului si Sf. Duh Amin

Leave a Comment