Orice boala vine din pacat. Pentru a ne vindeca, trebuie sa renuntam la gandurile negre!

vindecare 5005Orice boala vine din pacat. Boala este pacat (fie ca acest pacat a fost comis pe plan fizic, mental, spiritual), este rezultatul erorilor manifestate pe Pamant. Nimeni nu-si poate uri vecinul fara sa sufere de stomac sau ficat! Nimeni nu poate fi gelos si nervos fara sa aiba tulburari digestive sau cardiace. Toate bolile noastre au drept origine o atitudine mentala improprie, un spirit care s-a dezacordat fata de legile cosmice. Pentru ca spiritul nostru este acela care construieste tot; radacina tuturor relelor noastre fizice, afective, psihologice se afla deci intr-o atitudine improprie spiritului nostru. Rearmonizandu-ne spiritul cu aceste legi cosmice, corpul nostru se rearmonizeaza si el. Aceste legi cosmice sunt legile divine care fac sa mearga atat de bine stelele, dar si glandele si muschii corpului nostru. Dar toate aceste energii care sunt in noi sunt, de asemenea, in puterea noastra. Vindecarea este deci intotdeauna posibila – daca o dorim din toate puterile noastre. Caci, asa cum spuneam, originea tuturor bolilor este “in cap”.

Si cum se produce aceasta intoxicatie permanenta a corpului prin gandurile noastre rele? Prin influenta spiritului asupra structurii atomice a celulelor corpului: Fiecare atom este un univers, un element in sine. El actioneaza in sensul coordonarii energiilor – sau creeaza energii de ruptura prin toxinele pe care le produce. Acestea trebuie sa fie eliminate din organism prin diversele sisteme (respirator, circulator, digestiv…).

De aceea, pentru a fi sanatosi, trebuie sa pastram o atitudine constructiva. Sa nu ne lasam dominati de resentiment, ca acesta in mod foarte firesc produce in organism acele secretii care impiedica buna functionare a diverselor sisteme (circulator, digestiv, respirator etc.). Si este cazul mai ales al tulburarilor provocate de gandurile negre, care deregleaza pancreasul si unele functiuni hepatice.

Inca o data, sa nu uitam ca gandurile rele, actele distructive creeaza otravuri in mental, care se somatizeaza apoi in corpul fizic, provocand bolile. Toata munca noastra va consta deci in eliminarea otravurilor pentru fiecare din cele trei corpuri ale noastre (fizic, mental si spiritual). Emotiile tin de corpul spiritual, dar si de corpul fizic. Este absolut necesar sa ne purificam pentru a nu mai secreta aceste otravuri care dezechilibreaza organismul. Trebuie, de asemeni, sa veghem la purificarea corpului mental, eliminand gandurile negre, deci distrugatoare. Mentinand gandirea pozitiva, vizualizam propria noastra vindecare.

9 Comments

Leave a Reply