Cum sa ne cunoastem viitorul partener? Cum sa ne gasim partenerul ideal?

Social Media

partenerul idealVa prezint in acest articol doua ritualuri: un ritual despre cum sa-l cunoastem pe viitorul nostru partener, iar cel de-al doilea despre cum sa-l gasim pe partenerul ideal.

Cum sa ne cunoastem viitorul partener?

Uitati-va la Luna aflata in primul patrar, concentrandu-va pret de cateva minute, alungand din minte orice alt gand si repetati de trei ori:
O, maica Luna, lasa-ma sa vad, Cine ma va iubi cu patima vreme indelungata. Repetati ritualul sapte seri la rand; in cea de-a saptea, il veti vedea pe acela care va va fi iubit.

Cum sa ne gasim partenerul ideal?

Pentru aceasta, avem nevoie de urmatoarele accesorii:
* cateva seminte de panselute
* 1 vas mic din lut ars
* cativa bulgari de pamant
* 1 bucatica de hartie pe care v-ati scris numele
* cateva bucatele din unghiile voastre

Rezultatele vor fi cu adevarat remarcabile daca veti incepe ritualul in ziua de Sfantul Valentin (14 februarie), in ziua de 1 mai, la solstitiul de vara (21 iunie) sau in ziua de 1 august. Intr-una din zilele mentionate (dar se poate in oricare alta), ingropati hartia pe care e scris numele vostru in pamant, apoi plantati semintele de flori. Stropiti bine, dar incetisor, pamantul, dupa care presarati deasupra bucatelele de unghii. Va trebui sa asteptati sa rasara primele flori – asta ar putea dura cateva saptamani. Cand vor aparea, rupeti una intr-o noapte cu Luna plina, uscati-o, transformati-o in pulbere si purtati-o asupra voastra intr-un saculet din matase rosie.


Social Media

2 Comments

Leave a Reply