Cum arata paradisul? Orice gandim, devine realitate!

Social Media

Un mare mistic francez, citat adesea ca exemplu, Pierre Monnier, descrie lumea de dincolo de viata in termenii urmatori:

„Eu ti-am vorbit foarte putin despre conditiile de viata in Ceruri: sunt nesfarsit de variate si greu de descris, fiindca difera de la spirit la spirit. Ocupatiile (cele de placere ca si cele de studiu), lucrurile care ne inconjoara, toate acestea devenind spirituale se deplaseaza sau se transforma sub influenta gandului nostru… Te gandesti la un palat si acesta se inalta; la un templu, si te poti duce acolo sa te rogi; la un ocean si poti naviga pe el. De aceea prietenii pe care-i intrebi despre planurile care se succed dupa Pamant iti raspund uneori atat de diferit… Noi ne inconjuram de „realitati ireale”, daca se poate spune asa, care raspund gradului nostru de evolutie. Un spirit care a atins mari inaltimi spirituale nu va avea decat ganduri frumoase si elevate, iar tot ceea ce-l inconjoara, fiind creat de emanatiile „eului” sau spiritual va imbraca forme pure in raport cu el insusi.

De aceea, daca vrem sa avem o „viata” minunata dincolo de aceasta lume fizica, trebuie ca in aceasta viata pamanteasca sa devenim un spirit cat mai evoluat.


Social Media

1 Trackback / Pingback

  1. In paradis orice dorinta devine realitate

Leave a Reply