Orice om se poate autovindeca, cu ajutorul energiei interioare!

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Fiinta umana este nemaipomenita! Oricine poate vindeca. Oricine poate invata sa controleze energii ce accelereaza si usureaza procesul de vindecare. Iar acest lucru se poate realiza din punct de vedere fizic, afectiv, mintal si spiritual. Capacitatea ei de a reintineri si de a se regenera este limitata doar de constiinta noastra. Cantitatea de energie de care fiecare dintre noi dispune pentru a-si manifesta si influenta viata – din punct de vedere fizic si spiritual – este limitata doar de capacitatea noastra de a revarsa o mai mare dragoste asupra noastra si a celorlalti.

In mod obisnuit exista multe metode de vindecare si ingrijire. Adevarul e ca singura metoda care este cea mai buna e cea care are efect asupra ta. Fiecare dintre noi este unic. Fiecare dintre noi are un sistem energetic propriu, iar a generaliza si a pune laolalta, intr-o singura categorie, toate simptomele, problemele, impreuna cu cauzele si remediile lor, ne-ar produce un mare neajuns.

O parte din responsabilitatea ce ne revine ca fiinta individuala si creativa este sa descoperim metoda care ni se potriveste cel mai bine ca indivizi. Insa pentru aceasta e nevoie de timp si studiu – ceea ce, in societatea actuala, multi nu prea sunt dispusi sa faca.

In general, oamenii stiu foarte putin despre propriile lor corpuri si modul cum functioneaza. In trecut, majoritatea oamenilor au lasat aceasta responsabilitate a autocunoasterii in seama altora, cum ar fi doctorii. Dar doctorii nu sunt niste zei; in general, ei stiu cele mai multe lucruri despre corpul omenesc, insa nimeni nu cunoaste mai bine decat tine ce se intampla cu trupul tau. Din pacate, putini sunt cei care constientizeaza acest lucru sau iau in consideratie semnalele intime pe care corpul lor le emite.

Orice vindecare vine din interior. Corpul are o capacitate extraordinara de a-si recapata starea de sanatate. Intr-adevar, din cauza unor aspecte legate de genetica sau de karma, se poate manifesta o mai mare predispozitie sau sensibilitate fata de unele probleme de sanatate. Medicina moderna este inca nesigura in privinta diverselor forme de manifestare a bolilor. De ce pe unii ii afecteaza, iar pe altii nu? Ce-i face pe unii sa fie mai predispusi la boala si la tot felul de dezechilibre?

O vorba din batrani spune ca „”sanatatea e mai buna decat toate”; din pacate, insa, nu o apreciem decat atunci cand nu o mai avem.

Be the first to comment

Leave a Reply