Intrand in starea alfa a mintii, puteti vindeca orice boala sau durere si trai o viata extrem de fericita!

starea alfaExista patru mari tipuri de unde cerebrale, inregistrabile la orice electroencefalograf:
– Undele BETA – cu frecventele cuprinse intre 14 si 21 Hz, care apar preponderent in starea de veghe;
– Undele ALFA – cu frecventele cuprinse intre 7 si 14 Hz, care apar preponderent in starea de semisomn;
– Undele TETA – avand domeniul de frecvente intre 4 si 7 Hz, corespunzatoare starii de somn;
– Undele DELTA – cu frecvente sub 4 Hz, corespunzatoare somnului profund.

Domeniul Beta corespunde lumii fizice; aici exista imagine, sunet, miros, gust, pipait, exista timp si spatiu.

Domeniul Alfa corespunde nivelului constiintei interioare, lumii spirituale. Nu mai exista notiunile de spatiu si timp. Frecventa de 10 Hz corespunde frecventei la care se interconecteaza cele doua emisfere cerebrale: dreapta (intuitiva, folosita rar, ca de exemplu la ascultarea unei bucati muzicale, la admirarea unei picturi etc) si stanga (cu rol analitic si sintetic – in cazul dreptacilor; la stangaci situatia este inversa). Tot frecventa de 10 Hz este atribuita frontierei PST, adica sub aceasta apar toate fenomenele din parapsihologic, cum sunt telepatia, perceptia extrasenzoriala (PSE, ESP), telekinezia, premonitia, etc. Chiar si Pamantul prezinta o vibratie in acest domeniu, in jur de 8,5 Hz.

Domeniul Teta este activat in timpul somnului, dar si prin anestezic generala.

Domeniul Delta corespunde inconstientului.

Deci zona Alfa (o vom numi pe scurt „Alfa”) corespunde domeniului in care frecventele cerebrale sunt diminuate la aproximativ jumatate din starea de veghe. Cercetatorii care au utilizat biofeedback, sau EEG (electroencefalografie), au observat ca la pacientii cu zona Alfa activa se imbunatateste activitatea organelor supuse stresului, se normalizeaza tensiunea arteriala, pulsul devine uniform, functionarea automata a corpului ajunge mai mult sub controlul nostru, creste capacitatea cerebrala dincolo de dublul normalului etc.

Dar, toate acestea si nu numai ele pot fi obtinute si in mod constient, activand volitiv Alfa, adica daca iti diminuezi in mod voluntar frecventele cerebrale.

Creierul tau deja l-ai programat de nenumarate ori in viata ca sa efectueze in mod automat o seric de operatii. Dimineata te trezesti, te ridici din pat, le imbraci, iti legi sireturile, conduci masina – toate acestea fara a te gandi macar un moment la ele. Daca stii sa intri in starea alfa, atunci vei putea face urmatoarele actiuni:
* adormirea la o ora oarecare;
* trezirea la orice ora;
* ramanerea in stare de veghe, in caz de somnolenta;
* inlaturarea unei dureri (de cap de exemplu);
* rezolvarea unor probleme aparute;
* renuntarea la unele vicii;
* retinerea usoara a unor liste lungi;
* invatarea mai eficace;
* corectarea oricarei schimbari aparute in corpul tau;
* ajutorarea altora in caz de boala.

In alte articole, va vom invata cum sa intrati in starea alfa a creierului.

7 Comments

  1. Fiecare primeste această informatie conform capacității sale de dezvoltare spirituală si acționează cum doreste el, de fapt, ca si orice alta. Intuiția ii spune fiecaruia ce este mai bine sa faca pentru el. Întotdeauna ne cerem sfatul de la sine. Aici e libertatea! Aici e iubirea.

Leave a Reply