Iata ce gasim la microscop intr-un hamburger McDonald’s: fire de par, organisme, gunoaie…

Social Media

McDonalds 5Pentru adeptii mancarii sanatoase se stie ca e bine sa nu consumam produse de la McDonald’s. De exemplu, in articolul acesta „Haideti sa scapam de McDonald’s, prin sabotarea produselor fast-food nesanatoase, asa cum au făcut bolivienii in 2002!” de pe site-ul www.lovendal.ro se arata si motivul:

„Ori de cate ori mai consumati de la McDonald’s vreun hamburger sau cheeseburger, sa va aduceti aminte ca nu consumati doar carne de vita, ci si urmatoarele “ingrediente”: faina imbogatita (faina alba, niacina, mononitrat tiaminic, riboflavinaa acid folic, enzime), apa, sirop de porumb cu multa fructoza, drojdie, ulei de soia si ulei partial hidrogenat de soia, sare, sulfat de calciu, carbonat de calciu, gluten de faini, sulfat de amoniu, clorat de amoniu, agenti de coacere (E481: Stearoil lactat de sodiu, acid ascorbic, azodicarbonamid, mono si digliceride, monogliceride etoxilate, fosfat de monocalciu, enzime, peroxid de sodiu, faina de soia), propionat de calciu, propionat de sodiu, lecitina de soia. Va place?”

In acest articol vom vorbi despre un videoclip realizat si postat de TV NaturalNews care arata un experiment foarte interesant. A fost luat un hamburger „McDonalds Chicken McNuggets”, o marca inregistrata McDonald’s, si a fost analizat sub un microscop. Ce s-a gasit acolo? Nu cred ca ati mai dori vreodata sa mai treceti pe la McDonald’s: fire de par, gunoaie, mici creaturi, mizerii etc. Le puteti vedea si voi in imaginile de pe acest articol, dar si in videoclipul de mai jos. Si ganditi-va ca toate acestea ajung in sistemul nostru digestiv! Apoi, ne mai miram de ce uneori ne simtim rau in timpul zilei sau noptii!

McDonalds 1

McDonalds 2

McDonalds 3

McDonalds 4

McDonalds 7

McDonalds 8


Social Media

6 Comments

  1. asta-i o stire anti mc la fel cum sunt si alea cu anti cocacola sau anti smoking , daca stai sa faci stiri de genul asta ar trebui mai intrai sa faci stiri cu mancarea pe care o cumperi de la magazin , paine, etc etc sa nu iti mai spun ca in ce condifie se fabrica painea te lasa cu gura cascata, angajatii se bate cu cocoloase de coca si dupaia o baga la malaxor si ….. foarte multe care multi dintre noi nu stiu, aveti grija cand mai cumparati patiserii sa nu gasiti vreunu cu flecme la pachet

1 Trackback / Pingback

  1. Iata ce gasim la microscop intr-un hamburger McDonald’s: fire de par, organisme, gunoaie… - REVISTE

Leave a Reply