sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate practicaFenomene psiEnergia vindecarii se afla in mintea noastra! Orice boala se poate trata...

Energia vindecarii se afla in mintea noastra! Orice boala se poate trata cu puterea gandurilor pozitive!

Energia vindecarii se afla in mintea noastra! Orice boala se poate trata cu puterea gandurilor pozitive!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Fie ca credeti sau nu, medicul care va trateaza, pastilele pe care le luati, tratamentele la care sunteti supusi sau chiar o interventie chirurgicala – toate acestea nu va vindeca corpul sau boala. Plantele aromatice, medicamentele, exercitiile fizice si terapiile nu fac decat un singur lucru: ele sprijina capacitatea organismului de a se autovindeca. Vindecarea vine din propriul sistem imunitar si din capacitatea organismului de a se regenera.

Acestea fiind cunoscute, trebuie sa avem capacitatea de a ne asigura ca trupul si mintea noastra au sprijinul adecvat de care au nevoie, atat pentru a accelera vindecarea noastra, cat si pentru a ne ajuta pentru a ne vindeca mai complet. Acest lucru se poate face cu o dieta sanatoasa, cu eliminarea stresului si prin cultivarea unui mod pozitiv de traire a vietii. Avand o familie iubitoare sau prieteni buni – acest lucru ne poate ajuta, de asemenea, in procesul de vindecare.

Puterea mintii este, de asemenea, incredibil de importanta in procesul de vindecare. Daca studiati doar efectul placebo veti fi socati cat de bine reactioneaza organismul, care va gasi o cale de a se vindeca singur, dupa ce percepe ca are permisiunea de a face acest lucru. Un exemplu uluitor este un studiu de caz, in care au existat doua grupuri: un grup de oameni mergeau la sala, facand exercitii fizice pentru a-si dezvolta bicepsii, iar celalalt grup statea acasa, dar vizualiza acest exercitiu. La final, la ambele grupuri, cercetatorii au constatat cresterea masei musculare, desi cei care stateau acasa nu faceau nimic. Este incredibil faptul ca trupul uman nu a putut spune diferenta dintre ceea ce se intampla fizic si ceea ce se intampla doar in mintea noastra.

Medicina moderna nu reuseste sa inteleaga puterea de vindecare singura a corpului si a mintii. Bariera majora o constituie faptul ca actualul sistem este bazat in intregime pe o abordare biochimica. Cu toate ca in trup avem mai multe reactii chimice importante si hormoni, exista, de asemenea, o intreaga retea de energie electrica care ne influenteaza mintea, corpul si emotiile.

De aceea, este foarte important ceea ce gandim. Gandurile noastre negative si limitative ne fac sa fim neajutorati si, in acest caz, va fi extrem de greu pentru ca organismul nostru sa se vindece. Gandirea pozitiva si trimiterea de ganduri pline de compasiune pentru altii poate reprezenta unul dintre factorii-cheie in propriul nostru proces de autovindecare.

Atunci cand suntem convinsi ca ceva ne va vindeca, corpul nostru va incepe sa se vindece intr-un mod incredibil!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.