Omul este o fiinta biomagnetica! Din secretele biomagnetismului Universului si conexiunile sale ascunse cu omul!

omul biomagnetismOmul este biomagnetic. Structura retelei biomagnetice umane se racordeaza perfect la biomagnetismul divin, cosmic, universic, stelar si planetar. Magnetosferele astrelor nu sunt numai niste sfere electrice si magnetice, ci niste sfere biomagnetice, deoarece fiinteaza pe trupurile eterice ale unor ingeri.

Magnetosfera pamantului pe care locuim noi se intinde pana la 700.000 km in jurul acestuia. Lumina este bipolara, magnetismul este bipolar: yin si yang. Totul in Univers este lumina, informatie, energie si viata, adica viata polarizata in yin si yang. Si informatia, care cuprinde energie, este bipolara.

Miscarea magnetismului produce electricitate. Corpul uman are magnetita umana. Oamenii sunt influentati si conditionati de magnetismul divin, cosmic, stelar, solar, planetar. Oamenii sunt conditionati si de fluidele specifice astrelor (ingerilor acestora). Pentru oameni s-a construit acest sistem solar.

Efectele magnetismului asupra sanatatii umane sunt cunoscute din vechime. La inceputul secolului XX bratarile magnetice erau raspandite in Franta, unde deja devenisera o moda, francezii acordand atentie efectelor benefice ale magnetilor asupra sanatatii oamenilor. Efectele campului magnetic si vechimea magnetoterapiei este insa cu mult mai mare, fiind cunoscut tratamentul prin ingerarea de ,,praf de magnetita” recomandat de cei mai vechi practicanti ai medicinii chineze, romane si arabe, recomandare facuta celor care sufereau de boli de ficat, podagra si deranjamente intestinale.

Magnetii sunt capabili sa refaca sensibilitatea deficitara a pielii, a ochiului, sa vindece paralizii si spasme, sa potoleasca dureri de diverse origini, sau, din contra, sa determine o stare de slabiciune generala, dureri de cap si somnolenta. In explicatie este necesar sa introducem specificatia ca magnetiii influenteaza functionarea biomagnetismului uman, nu ca trateaza ei bolile; ei nu fac decat sa acceseze si sa curate, sa elibereze anumite meridiane si canale energetice. Fiecare organ are un meridian energetic si este racordat la canalele energetice si la centrii energetici ai retelei corpului, altfel nu ar mai functiona.

Pamantul nostru are doi poli, si are in jur un camp biomagnetic numit magnetosfera. Polaritatea energiilor planetare se schimba uneori fara ca oamenii sa stie, cei doi poli Nord si Sud ramanand aceeasi. Pamantul nostru are un corp astral multistratisifat (9 nivele planetare) pana la Luna, iar inelul de protectie si putere gasindu-se la limita celor 700.000 km. de planeta. De la 260.000 km in departare, pana la 700.000 km, se gasesc alte 4 nivele sferice astrale, solare si divine, pe care stiinta omeneasca nu le-a gasit. Pe aceste sfere locuiesc spiritele ierarhiilor respective. La limita celor 2000 km, celor 5000 km si celor 10.000 km de Pamant se gasesc liniile de forta necesare protectiei planetare in fata unor agresiuni externe.

Magnetismul solar se modifica uneori de catre divinitate in scopul producerii unor mutatii, cum a fost aceea care a determinat disparitia dinoyaurilor si altor specii de animale, vegetale si hominizi (Hommo Erectus, Neanderthaliensis, Cro Magnon); dar au aparut altele, mai evoluate, iar noi facem parte din alte stoluri de spirite venite la scolarizare pe Pamant, si nicidecum n-am evoluat din acei hominizi ori din maimute.

Uneori inductiile solare puternice genereaza modificari in campul magnetic planetar si in biocampul oamenilor, animalelor, plantelor. Desigur ca efectele magnetismului solar si lunar, al celorlalte planete, se manifesta si asupra starilor de sanatate: inversarea polaritatilor energetice ale biocampului uman, cresterea sau descresterea inductiilor magnetice (solare) sau electrice (lunare), infarcturi miocardice, boli psihice, febre tifoide, poliartrite reumatoide, boli de plamani, impotenta se*uala, disfunctii hormonale etc. Unele locatii planetare, datorate magnetismului sunt folosite de vietuitoare in peregrinarile lor migratoare: pasari, lacustele, carabusii, pestele anghila, crabii etc.

Inductiile artificiale efectuate in laboratoare au demonstrat ca o crestere sau o descrestere a puterii campurilor electromagnetice influenteaza in bine sau in rau biocampul omului si implicit produc modificari biochimice in structurile corporale. Desigur ca asemenea influentari nu fac decat sa schimbe vibratiile materiei, trupului fizic, nu si a corpurilor subtile si a spiritului intrupat.

1 Comment

  1. OK. Si cum te poți conecta la acest magnetism? Ce trebuie să faci? Ce este praful de magnetită si cum îl poți obține? Ce doză trebuie să iei? Întrebări fără răspuns. Unde poți găsi, traduse evident, pentru download, acele cărți vechi din Asia, despre vindecarea corpului uman, cărți din Japonia, China, India, Tibet, etc?

Leave a Reply