8 sfaturi incredibil de usoare pentru a va auto-vindeca! Le puteti pune in practica imediat!

Social Media

autovindecareVoua va revine raspunderea pentru propria vindecare. Altii va pot ajuta, dar corpul este al vostru. Iata cateva cai prin care va puteti accelera vindecarea si preveni imbolnaviri viitoare:

1) Beti numai apa incarcata cu cristalele si consumati numai alimente incarcate. Incarcati-va imbracamintea, incaltamintea, asternuturile si lenjeria.

2) Puneti cristale in toate camerele, pe pat, in debara si in bufetul de bucatarie.

3) Consacrati exercitiului fizic cel putin o ora pe zi. Plimbarea pe jos este buna.

4) Meditati cel putin o ora pe zi, o jumatate de ora dimineata si o jumatate de ora seara.

5) Ascultati muzica vesela. Muzica bluegrass, dixieland, polca va fac chiar sa dansati. Muzica latina ca mariachi si samba este foarte buna. Alegeti un tempo rapid. Muzica aleasa trebuie sa va inveseleasca.

6) Invatati 10 cantece vesele si cantati-le cel putin o data in fiecare dimineata. Cantecele din comedii sunt binevenite daca va fac sa radeti.

7) Ascultati inregistrari vesele, care va fac sa radeti. Daca puteti, urmariti inregistrari ale spectacolelor de comedie de odinioara; in orice caz, inregistrarile pe care le ascultati trebuie sa va faca sa radeti cu pofta, din toata inima.

8 ) Zilnic fiti draguti cu voi insiva trimitandu-va sarutari in oglinda; imaginati-va ca tineti in brate o fiinta iubita, un copilas, un catel sau o pisicuta. Simtiti acea caldura si blandete delicata care este iubirea neconditionala. Mentineti macar 10 minute acest sentiment in timp ce va priviti in ochi si spuneti „Te iubesc” o data si inca o data.

Foto: pinterest.es

Social Media

1 Comment

Leave a Reply