Experimentul uluitor care arata ca omul poate fi nemuritor, doar cu ajutorul credintei sale!

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O echipa de cercetatori americani de la Institutul de Parapsihologie din California au efectuat urmatorul experiment. Un condamnat la moarte prin electrocutare, a fost intrebat daca vrea sa i se schimbe pedeapsa prin electrocutare cu cea prin taierea venelor de la mana, fapt cu care condamnatul a fost de acord.

Condamnatul a fost asezat pe un scaun cu brate pe care i s-au asezat mainele. Pe podea in dreptul incheieturii mainii stangi a fost asezat un vas in care urma sa se scurga sangele rezultat prin taierea venelor. Apoi condamnatul a fost legat la ochi, dupa care a fost adus un stativ cu perfuzie al carui furtunas era chiar deasupra vasului de sub mana stanga a condamnatului. Cu un ac, condamnatul a fost zgariat superficial la incheietura mainii stangi spunandu-i-se ca i-au fost taiate venele, moment in care a inceput sa picure in vas lichidul aflat in perfuzie.

La un interval de 1 ora si 30 de minute, condamnatul a decedat, exact timpul care ar fi trecut daca venele acestuia ar fi fost taiate cu adevarat!

Ce concluzie se poate trage din acest experiment? Ca omul are o asa mare putere de sugestie rezultata din credinta neindoielnica incat poate sa-si declanseze decesul!

Dar, daca omul are o asa de mare putere interioara de a-si produce decesul, inseamna ca aceasta mare putere poate fi folosita si in sensul benefic pozitiv de mentinere a vietii schimband doar sensul credintei sale!

Acest exemplu arata si ne spune ca omul este nemuritor daca el crede acest fapt, fara sa se indoiasca!

Be the first to comment

Leave a Reply