Omul care s-a intors din morti povesteste cum l-a intalnit pe Dumnezeu, intr-o experienta din afara corpului

Unde merg oamenii dupa moarte si ce se intampla acolo? Este posibil sa avem o a doua nastere? Calatoria dupa moarte este decisa pe baza karmei nasterii. Astfel de intrebari continua sa se invarteasca in mintea oamenilor. Dar pana in prezent, nimeni nu a putut raspunde la intrebarea „Ce se intampla dupa moarte?” Este posibil ca doar cei care vin in viata dupa moarte sa poata raspunde la aceste intrebari? In ciuda absurditatii ce pare a fi la prima vedere, un barbat pe nume Scott Drummond spune ca a avut parte de o experienta uimitoare.

Scott Drummond, un barbat in varsta de 68 de ani, sustine ca a murit la varsta de 28 de ani, dar numai pentru 20 de minute, adica Scott a fost din nou in viata dupa 20 de minute. Scott Drummond sustine ca spiritul sau a revenit in corpul sau la doar 20 de minute dupa moartea sa.

Scott Drummond a murit dupa un accident de schi, la varsta de 28 de ani. Intr-o experienta aproape de moarte, a mers in Rai si l-a intalnit pe Creatorul Universului, sau pe Dumnezeu. Drummond nu a mentionat aceasta experienta timp de 40 de ani, pana cand a venit timpul sa-i ajute pe ceilalti in momente grele.

Drummond a avut un accident in timp ce schia pe un munte in Provo, Utah (SUA). Cand si-a scos manusile imediat dupa accident, a vazut ca degetul mare i se blocase si atarna lejer de piele. La scurt timp, a fost dus la spital. In timpul operatiei, Drummond a avut o experienta in afara corpului: „Stateam intins pe masa de operatie, iar medicii planuiau sa inceapa operatia. Alaturi de mine erau o asistenta si un medic. Au pus un cearsaf intre mine si degetul operat. Medicul anestezist trebuia sa-mi dea un medicament care sa ma adoarma in timpul operatiei, dar a fost chemat de a alta urgenta”.

Dar, barbatul a intrat in stop cardiac, intrucat era alergic la anestezic: „Au folosit lidocaina pentru anestezie locala. Am aflat mai tarziu ca sunt alergic la el. Acesta este unul dintre motivele care a fost provocat stopul cardiac. Am simtit cum ma ridic imediat din corp. Stateam acolo sus si ma uitam la corpul meu, care se afla intins pe masa”.

Deodata, o voce i-a spus brusc barbatului: „Este timpul sa plecam. Cineva statea langa mine. Nu m-am putut uita la el, dar am comunicat cu el telepatic. Si in clipa urmatoare mi-am dat seama ca stateam pe un camp, si era un camp frumos cu iarba inalta pana la brau. Am simtit toata dragostea emanand din iarba”.

Apoi, acea voce din mintea lui ii ordona lui Drummond sa nu se uite inapoi: „Am fost mort. Am trecut dincolo. Puteam sa ma uit dintr-o parte in alta, in fata mea, dar nu ma puteam uita in urma. Erau copaci mari inalti in stanga si era o padure. Acestia erau copaci pe care nu-i vazusem niciodata”.

Barbatul continua: „Urmatorul lucru pe care l-am observat au fost culorile superbe. Nu mai vazusem asa ceva pana atunci. Culoarea frunzelor de pe copac era de un verde stralucitor”.

Apoi, in fata lui aparura niste flori: „Am simtit o legatura cu aceste flori, pentru ca un sentiment de iubire emana din ele. Era un sentiment foarte linistitor. Si un nor a aparut in fata mea, dar era stralucitor, alb sidefat”.

Ca pe un ecran, Drummond si-a urmarit intreaga viata fugind in fata ochilor lui, incepand cu varsta de 8 ani: „Am vazut totul. Nu mi s-a parut a fi un film. Era totul in capul meu, in mintea mea si am retrait totul din nou. Am experimentat viata ​​din nou. Mi-am vazut familia, am invatat ce sacrificii au facut parintii mei pentru mine si sportul meu, ducandu-ma la toate jocurile si evenimentele mele. Toate acestea au fost facute de ei din dragoste pura pentru mine”. Barbatul si-a dat seama si unde a gresit in viata.

Drummond s-a trezit in fata norului spre care s-a indreptat. De acolo, o mana se intinse: „Nu am mai vazut niciodata un astfel de nor pana acum. Era atat de pur incat nu i-am putut determina culoarea. Era prea curat. (…) Antebratele lui erau mai mari decat ale mele. Din felul in care mana lui a trecut prin nor, mi-am dat seama ca era putin mai inalt decat mine. Acele brate erau mult mai musculoase. Acesta era un om care fie lucra in constructii, fie era fermier sau tamplar. Parea ca lucreaza cu mainile”.

Drummond crede ca acest om a fost de fapt Domnul, Dumnezeu. Care i-a si spus: „Nu a venit inca timpul tau. Mai ai multe de facut”. Si de-atunci, Drummond a continuat sa auda aceste cuvinte.

„Si in clipa urmatoare am fost trimis inapoi la corpul meu si eram pe o targa. Eram scos din sectie si deodata am inceput sa ma misc in toate directiile. A fost un adevarat razboi in corpul meu, pentru ca nu voiam sa ma intorc, pentru ca nu mai simtisem niciodata atata dragoste si atata pace pana atunci”, povesteste barbatul.

Timp de 20 de minute, inima lui Drummond a incetat sa mai bata. Atunci, si-a dat seama ca i s-a oferit oportunitatea de a incepe viata pe Pamant de la inceput si ca a trebuit sa profite de ea: „Am fost trimis inapoi pentru ca eram prea egoist in viata mea anterioara. Nu am fost amabil cu ceilalti oameni si nu i-am tratat cu respect asa cum ar fi trebuit. A fost un lucru pe care l-am regretat cel mai mult: nu i-am spus niciodata sotiei mele cat de mult o iubesc. Inainte de operatie, i-am spus doar: „Ne vedem mai tarziu”. Nici nu mi-am imaginat ca era posibil sa nu ma mai intorc la ea.”

Drummond a invatat sa fie amabil si grijuliu cu oamenii dupa experienta sa din apropierea mortii si dupa intalnirea ingereasca. In loc sa se concentreze pe el insusi, acum ii place sa ii ajute pe altii in profesiile lor si sa contribuie la cresterea lor: „Lectiile pe care le-am invatat sunt foarte valoroase”, a spus el.

Be the first to comment

Leave a Reply