Daca experimentati oricare din aceste 3 semne, dupa ce-ati intalnit pe cineva, atunci sa stiti ca va cunoasteti dintr-o viata anterioara

Social Media

Oamenii sunt capabili de mult mai mult decat credeti. Sufletul uman exista inca de la inceputul Universului; putem invata multe despre viata trecuta a sufletului nostru si despre intalnirile lui cu alte persoane.

Sufletele noastre pastreaza informatii importante pentru noi. Daca am intalnit o problema majora intr-o viata trecuta, sufletul nostru va pastra lectiile pe care le-am invatat din aceasta situatie dificila.

Toate sentimentele, senzatiile de deja vu, intuitia, toate ne leaga – si putem chiar sa ne reconectam cu oamenii pe care i-am intalnit in vietile noastre anterioare. Daca sunteti capabili sa reaprindeti o flacara veche dintr-o viata trecuta, veti experimenta o conexiune incredibila. Daca veti realiza acest lucru, veti avea un prieten pe viata. Veti fi capabili sa comunicati unii altora fara sa vorbiti. Desi suna ca o fictiune, sufletul uman are puteri care nu pot fi intelese de mintea umana.

Cititi mai jos care sunt cele 3 semne ca ati intalnit pe cineva pe care l-ati cunoscut intr-o viata anterioara:

Simtiti o conexiune instantanee

Odata ce va intalniti cu cineva pe care l-ati cunoscut intr-o viata trecuta, veti stabili o conexiune instantanee. O sa va dati seama amandoi de acest lucru, dar fara sa stiti de ce.

Aveti o empatie inexplicabila pentru celalalt

Daca prietenul vostru are o zi proasta, vei observa deodata ca sunteti la fel; si invers. S-ar putea sa aveti o zi uimitoare, iar prietenul vostru va fi si el. Si nu exista nicio explicatie pentru asta.

Puteti vedea totul in ochii celuilalt

Cand va conectati cu cineva dintr-o viata trecuta, el va ramane in sufletul vostru etern. Uitati-va in ochii celuilalt. Ochii sunt numiti „ferestre ale sufletului” pentru un motiv just: cautarea sufletului cuiva poate reinnoi o legatura profunda.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply