Home Spiritualitate teoreticaDiscutii spirituale Daca experimentati oricare din aceste 3 semne, dupa ce-ati intalnit pe cineva, atunci sa stiti ca va cunoasteti dintr-o viata anterioara

Daca experimentati oricare din aceste 3 semne, dupa ce-ati intalnit pe cineva, atunci sa stiti ca va cunoasteti dintr-o viata anterioara

by admin
1258 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Oamenii sunt capabili de mult mai mult decat credeti. Sufletul uman exista inca de la inceputul Universului; putem invata multe despre viata trecuta a sufletului nostru si despre intalnirile lui cu alte persoane.

Sufletele noastre pastreaza informatii importante pentru noi. Daca am intalnit o problema majora intr-o viata trecuta, sufletul nostru va pastra lectiile pe care le-am invatat din aceasta situatie dificila.

Toate sentimentele, senzatiile de deja vu, intuitia, toate ne leaga – si putem chiar sa ne reconectam cu oamenii pe care i-am intalnit in vietile noastre anterioare. Daca sunteti capabili sa reaprindeti o flacara veche dintr-o viata trecuta, veti experimenta o conexiune incredibila. Daca veti realiza acest lucru, veti avea un prieten pe viata. Veti fi capabili sa comunicati unii altora fara sa vorbiti. Desi suna ca o fictiune, sufletul uman are puteri care nu pot fi intelese de mintea umana.

Cititi mai jos care sunt cele 3 semne ca ati intalnit pe cineva pe care l-ati cunoscut intr-o viata anterioara:

Simtiti o conexiune instantanee

Odata ce va intalniti cu cineva pe care l-ati cunoscut intr-o viata trecuta, veti stabili o conexiune instantanee. O sa va dati seama amandoi de acest lucru, dar fara sa stiti de ce.

Aveti o empatie inexplicabila pentru celalalt

Daca prietenul vostru are o zi proasta, vei observa deodata ca sunteti la fel; si invers. S-ar putea sa aveti o zi uimitoare, iar prietenul vostru va fi si el. Si nu exista nicio explicatie pentru asta.

Puteti vedea totul in ochii celuilalt

Cand va conectati cu cineva dintr-o viata trecuta, el va ramane in sufletul vostru etern. Uitati-va in ochii celuilalt. Ochii sunt numiti “ferestre ale sufletului” pentru un motiv just: cautarea sufletului cuiva poate reinnoi o legatura profunda.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment