Glanda pineala sau cel de-al treilea ochi: cel mai mare secret al biologiei umane, al trezirii spirituale si al abilitatilor supranaturale

Glanda pineala: unii o numesc al treilea ochi, altii spun ca este ochiul lui Horus sau „ochiul interior”. Se stie ca aceasta mica protuberanta de la baza creierului nostru are capacitatea de a ne oferi abilitati senzoriale extraordinare, cum ar fi intuitia si conexiunea dimensionala sau spirituala cu „Intregul”.

Desi stiinta nu are inca o pozitie foarte clara si definita cu privire la aceasta glanda misterioasa, se stie din cele mai vechi timpuri ca aceasta glanda are o legatura stransa cu corpul, sufletul si spiritul.

Ciudat este faptul ca tocmai o societate secreta cum este Illuminati are ca simbol „ochiul lui Horus”, insa acest simbol a fost reprezentat cu mii de ani in urma de vechii egipteni in desenele lor.

A fost aceasta cea mai mare invatatura pe care extraterestrii ne-au lasat-o? Dovezile ca a existat o legatura intre civilizatia egipteana si o rasa extraterestra avansata sunt practic de necontestat; se stie ca egiptenii au fost ajutati de unele fiinte superioare sa dezvolte tehnologii si sa stapaneasca multe tehnici pe care le folosim chiar si astazi.

Ar putea cunostintele despre glanda pineala sa fi fost mostenite de egipteni de la alte civilizatii extraterestre? Intelepciunea care exista in prezent nu este foarte raspandita, dar se spune ca aceasta glanda are capacitatea de a fi stimulata si „rafinata”, pentru a primi informatii multidimensionale si de a putea stabili contactul cu alte planuri ale realitatii, de a se dezvolta un nou simt.

Cum sa activati glanda pineala sau al treilea ochi?

Expertii spun ca activarea glandei pineale ne va aduce beneficii uriase si ne va deschide catre noi posibilitati. Dintre acestea, poate cea mai remarcabila este „deschiderea” sau legatura cu esenta noastra divina, energia noastra universala. Cei care au trecut prin aceasta experienta afirma ca atunci cand ne activam glanda pineala, suntem constienti ca suntem energie.

Activarea este, de asemenea, insotita de un sentiment de comuniune universala, un sentiment de fericire, pozitivitate, bucurie si bunastare permanenta.

Alte beneficii: ne simtim mai echilibrati cu noi insine, intram in perceptia cuantica a lumii, asa ca putem spune ca vedem lucrurile „cu alti ochi”. De asemenea, ne putem dezvolta perceptia si facultatile extrasenzoriale.

Acum ne intrebam: cum ne putem activa glanda pineala? Practic, in toate regiunile lumii, putem gasi seminarii si ateliere in care ne vor invata cum sa facem acest lucru. Tehnica se bazeaza in primul rand pe o serie de meditatii si vizualizari ghidate.

Una dintre cele mai cunoscute metode este metoda Cyclopea a mexicanului Fresia Castro, bazata pe un conglomerat de cunoasteri a culturilor ancestrale.

Be the first to comment

Leave a Reply