Cum sa va proiectati astral, adica sa aveti parte de o experienta in afara corpului!

Social Media

proiectie astralaVreti sa aveti parte de o proiectie astrala constienta sau de o experienta in afara corpului? Iata in continuare cateva metode de inducere a unei proiectii astrale. Insa, retineti: aceste tehnici trebuie facute doar dupa un somn, de obicei, dimineata, atunci cand sunteti prinsi intre vis si realitate. Cand va treziti din somn si deschideti ochii, nu va miscati si inchideti ochii, practicand una din tehnicile de mai jos.

1) Metoda 1: Caderea libera. Imaginati-va ca va prabusiti foarte rapid in gol; incercati sa simtiti toate senzatiile care insotesc caderea libera. Simtiti-va viteza de cadere. Daca o faceti corect, ati putea experimenta vibratii si o senzatie generala de a nu sti sigur unde va aflati in spatiu. Daca simtiti oricare dintre simptomele proiectiei astrale (vibratii, bazait si zgomote, voci, batai rapide ale inimii), continuati-va vizualizarea. Atunci cand simtiti ca sunteti foarte aproape de proiectia astrala, vizualizati cum va loviti la sol. Coliziunea brusca cu solul poate provoca o separare brusca de corpul vostru.

2) Metoda 2: Privind in intuneric. Cu ochii intunecati, incepeti sa priviti la spatiul intunecat din spatele ochilor. Acordati o atentie deosebita modelelor de lumina care se formeaza in fata voastra. Asteptati pana cand acestea se transforma in figuri si obiecte de recunoscut. Pe masura ce realismul formelor creste, veti fi capabil sa va separati de corpul vostru.

3) Metoda 3: Franghia. Aceasta este o metoda usoara. Imaginati-va ca exista o franghie lunga, agatata chiar deasupra voastra. Fara a deschide ochii sau a va misca, vizualizati cum ajungeti pana spre coarda si incepeti sa urcati. Incercati sa simtiti toate senzatiile pe care trupul vostru le simte atunci cand urcati o franghie: simtiti tensiunea din bratele voastre (nu tensiunea reala care mentine corpul relaxat) si greutatea corpului. Simtiti apoi vibratiile; continuati sa urcati mai repede, pana cand simtiti experienta de detasare de corp.

4) Metoda 4: Epuizarea. Ideea din spatele acestei metode este aceea ca trupul vostru adoarme foarte usor atunci cand este epuizat. Daca gasiti o cale pentru a va pastra mintea treaza, veti ajunge cu usurinta la o experienta in afara corpului. Nu mergeti la culcare pana cand nu va simtiti prea somnorosi pentru a tine ochii deschisi. Intindeti-va in pozitie incomoda; in acelasi timp, incercati sa fiti constienti de toate senzatiile care insotesc procesul de adormire. Nu lasati constiinta voastra sa se piarda; nu conteaza cat de mult va concentrati, corpul vostru ar trebui sa fie capabil sa poata adormi, oricum. Dupa aceea, va exista un moment in care veti putea avea o experienta in afara corpului.

 


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply