Un ezoterist roman avertizeaza: cancerele pot apare din cauza programelor negative malefice, din cauza neiertarilor sau a urii

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Conform unui ezoterist roman, cancerele/leucemiile se regasesc la persoanele cu karme grele si presupun entitati negative spirituale mari. Cancerele pot apare din cauza programelor negative malefice, din cauza neiertarilor sau a urii. Cand te-a prins ca intr-o menghina, energia lor este atat de puternica, incat produc metastaze si schimba programul de la nivelul celulelor, al ADN-ului.

Acelasi ezoterist mai spune ca, de obicei, cand Ingerul Mortii se apropie la 2-3 metri, omul se afla deja in metastaza.Ingerul Mortii sta la dreapta bolnavului cu mainile incrucisate. Dupa cati metri are pana la pacient iti poti da seama, orientativ, cam cate zile, saptamani are pana la moarte acel om.

Exista un sistem de reglare al organismului, care face parte din sistemul imunitar, ce face sa distruga celulele care nu sunt ok. Problema intr-un cancer este ca sistemul de aparare al organismului este mult mai jos decat frecventa cu care apar celulele atipice. De aceea, ar trebui sa se vada care organ e afectat si care e problema pentru care nu sunt produse celulele care lupta.

Organele care sunt socotite organele imunitatii sunt splina si timusul. Dar, la nivel de splina si timus sunt neiertari. Neiertarile altora fata de noi. Neiertarile altora nu sunt numai problema lor, pentru ca proiecteaza pe tine si atunci este si problema ta. Prin simplu fapt ca se gandeste la tine iti trimite o coarda, chiar daca nu are dreptate. Depinde cati oameni ai ranit. Pana si o neintelegere a unui lucru te poate afecta pe tine, chiar daca el nu a inteles te poate influenta, si atunci trebuie sa ai in vedere si neiertarile altora. Proiectia functioneaza indiferent daca are dreptate sau nu. Gandul conecteaza.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply