O relatare uimitoare! Un ateu moare, dar se intoarce din morti si isi povesteste experienta!

Ian dupa viataIn 1982, Ian McCormack era un tanar aventuros in varsta de 26 de ani. El s-a dus la scufundari pe insula Mauritius (in Oceanul Indian), dar a avut ghinionul sa fie intepat de „meduza-cutie”, una dintre cele mai veninoase creaturi din lume. Otrava ei poate ucide o persoana in patru minute. Cand a venit o ambulanta, trupul sau era complet paralizat, iar necroza a inceput sa se extinda peste tot.

Pe drum spre spital, McCormack a inceput sa vada secvente din viata sa. El stia ca era aproape de moarte. Pana atunci el era un ateu, necrezand in viata de apoi. In timp ce se apropia de moarte, Ian a vazut-o pe mama sa, singura crestina din familia sa, rugandu-se pentru el. Ea l-a incurajat pe Ian sa strige la Dumnezeu din toata inima lui, iar Dumnezeu s-ar putea sa-l auda si sa-l ierte. Ian nu stia sa se roage, asa ca a strigat ca daca Dumnezeu era cu adevarat, il va ajuta sa se roage. Instantaneu, Dumnezeu i-a aratat lui Ian Rugaciunea Domnului.

Moartea si locul intunecat

Ambulanta a ajuns la spital si l-a adus pe Ian. Medicii au incercat sa-i salveze viata tanarului prin injectarea de anti-toxine si dextroza in corpul sau, dar asta nu l-a ajutat. In scurt timp, corpul sau a devenit fara viata in aproximativ 15 minute.

In acest timp, Ian a povestit ca se afla intr-un loc foarte intunecat, dar nu stia unde. Apoi, si-a dat seama ca nu era in stare sa atinga nimic; atunci cand incerca sa-si atinga fata, mana sa ii trecea prin fata. Ian a inceput sa simta ca nu era doar un intuneric fizic, dar si un intuneric spiritual. El a avut un sentiment straniu ca cineva exista acolo, care il urmarea pe McCormack.

In lumina

Apoi, un fascicul de lumina a aparut in intuneric, care a inceput sa-l ridice in sus. Ian a intrat apoi in deschiderea luminoasa si s-a gasit in interiorul unui tunel lung si ingust. La capatul tunelului, barbatul a putut sa vada sursa de lumina. Aceasta lumina a trecut prin Ian si el a putut simti un val de caldura si confort care ii inunda sufletul.

Iesind din acest tunel, el s-a gasit singur in prezenta unei lumini minunate si puternice. Se intreba daca aceasta era doar o sursa de energie in Univers sau daca cineva se afla in picioare in mijlocul acestei lumini. O voce i-a raspuns imediat la gandul sau si l-a intrebat: „Ian, doresti sa te intorci?” McCormack a raspuns: „Nu stiu unde ma aflu, dar daca sunt in afara din corpul meu fizic, doresc sa ma reintorc.” Vocea apoi i-a spus: „Daca doresti sa te intorci, trebuie sa vezi totul intr-o noua lumina”. Apoi, urmatoarele cuvinte i-au aparut in fata lui: „Dumnezeu este lumina si in El nu este deloc intuneric” (1 Ioan 1: 5). McCormack nu a citit niciodata vreo Biblie in viata lui, asa ca nu stia atunci de unde vin aceste cuvinte.

Be the first to comment

Leave a Reply