Observati ca acelasi numar se repeta de mai multe ori intr-o zi? Poate ca un inger vrea sa va trimita un mesaj…

Observati uneori acelasi numar sau serie de numere care apar, in mod repetat peste tot, pe parcursul zilei? Cand va treziti dimineata devreme si va uitati la ceas, vedeti ca este ora 5:15. Cafeaua dvs. de dimineata si briosa ajunge sa va coste in total de 5,15 lei. Sunteti blocati in trafic in spatele unei masini, cu „515” pe placuta de inmatriculare, iar cand luati cartea seara sa o cititi observati ca va aflati la pagina 515. Aparitia acestor numere nu este probabil o coincidenta, ci mai degraba faptul ca niste entitati spirituale (ingerii sau ghizii vostri spirituali) incearca sa comunice cu voi.

Ingerii si ghizii spirituali incearca sa ne ghideze prin viata si sa ne ajute cu problemele noastre. Cu exceptia celor avansati spirituali sau cu puternice abilitati psihice, poate fi foarte dificil pentru oameni sa simta si sa comunice cu planul spiritual. Cu ajutorul numerelor, ingerii si ghizii spirituali pot taia filtrele pe care le-am construit in jurul nostru si ne pot trimite un mesaj. Din aceste motive, aceste secvente de numere repetitive sunt cunoscute in mod obisnuit sub denumirea de „numere de ingeri”.

Universul este creat conform unui plan geometric, motiv pentru care numerele apar in intreaga natura, iar matematica este un adevar universal. Ca parte a acestui plan universal, toate numerele vibreaza cu o alta rezonanta si semnificatie spirituala. Deci, numarul 515 (de care am vorbit mai sus) este folosit nu numai pentru a ne atrage atentia, ci si pentru a trimite un mesaj specific. Iata semnificatiile acestor mesaje, pe cifre:

1 – este, de obicei, un mesaj ca sunteti pe calea cea buna. Poate, de asemenea, sa indice faptul ca veti avea parte de o trezire spirituala.
2 – este un semn pentru a avea incredere ca orice vi se intampla in viata, indiferent cat de greu ar fi, este in folosul vostru.
3 – este un apel de a fi deschis si cinstit cu dvs. si cu ceilalti, si pentru a acorda atentie la ceea ce se intampla cu adevarat in jurul vostru.
4 – poate indica faptul ca vindecarea divina se apropie si ca veti fi ajutati in obtinerea oricarui aspect cu care va luptati sa-l obtineti.
5 – indica faptul ca schimbarea se afla la orizont si ca ceva nou si semnificativ va intra in viata voastra.
6 – poate sa sugereze ca sunteti blocati intr-o rutina sau intr-un anumit mod de gandire si ca este timpul sa faceti o schimbare.
7 – reflecta maiestria spirituala si chiar miracole si, de obicei, indica faptul ca sunteti pe calea cea buna.
8 – arata ca ceva din lumea materiala (sarcina de lucru sau de cariera) se va implini in curand.
9 – inseamna ca ceva din viata dvs. se apropie de sfarsit si este timpul sa renuntati. De asemenea, e un mesaj pentru inceputuri noi.

Numerele de ingeri, de obicei, dar nu intotdeauna, apar ca secvente de trei cifre, aceleasi trei cifre repetandu-se mereu. Sa luam numarul 515 din exemplul nostru; cifra 5 sugereaza ca schimbarea se afla la orizont, in timp ce cifra 1 pozitionata central sugereaza ca aceasta schimbare poate fi o trezire spirituala.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de alta natura pentru folosirea sau nu a sfaturilor si a opiniilor de natura medicala, alimentara, psihica sau spirituala din cadrul articolelor. Inainte de a le pune in practica, va sugeram sa va adresati unui specialist.