luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapieTrei cazuri miraculoase care demonstreaza ca varza poate vindeca multe din problemele...

Trei cazuri miraculoase care demonstreaza ca varza poate vindeca multe din problemele de la maini si picioare!

Trei cazuri miraculoase care demonstreaza ca varza poate vindeca multe din problemele de la maini si picioare!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

varza 4020De milenii intregi, varza este poate cea mai miraculoasa planta vindecatoare din istorie. Intr-o lucrare mai veche, dr. A.Blanc ne spune urmatoarele: „Varza ar putea fi in terapeutica ceea ce este painea in alimentatie. Ea este medicul saracilor, un medic providential”. Doctorul ne relateaza in lucrarea lui vreo suta de vindecari obtinute prin acest mijloc simplu, alegand in mod intentionat afectiunile foarte grave si pe care orice alt tratament nu avusese puterea sa le vindece. „Cel ce nu crede nu are decat sa experimenteze, nimic mai simplu”.

In continuare, va vom prezenta trei cazuri in care se poate observa cu usurinta cat de miraculoasa poate fi aceasta leguma. Este ieftina, la indemana tuturor: de ce să n-o incercam!?

Cazul 1)

Cam pe la 1880, un carutas din Mancenans, un satulet din Doubs, a cazut din vehicolul lui si s-a accident foarte frecvent pe vremea aceea: una dintre roti i-a trecut peste gamba piciorului. Leziunile erau atat de grave, incat doi medici au decis ca era necesara o amputatie. Chemat in consult, un chirurg din Montbeliard a confirmat indicatia. S-a hotarat interventia pentru a doua zi. Atunci preotul Loviat, de la Saint-Claude, a sfatuit-o pe mama ranitului sa-i acopere madularul traumatizat cu frunze de varza. Era ora 5 dupa masa. Calmat de acest simplu pansament, ranitul a dormit pana a doua zi dimineata. La trezire, spre marea uimire a familiei lui si a unuia dintre medici, sosit de putin timp pentru pregatirea operatiei, ranitul putea sa-si miste piciorul. Sub frunzele de varza impregnate de o abundenta scurgere de ser sanghinolent, piciorul dezumflat avea o coloratie normala. Dupa opt zile, complet restabilit, ranitul putea sa-si reia ocupatiile.

Cazul 2)

M.Z, ceasornicar, suferea de un an de zile de o eczema dureroasa a ambelor maini, care il impiedica sa lucreze. Leziunile erau foarte intinse, inflamatorii, unghiile i se descarnau, gata sa cada. Aplicarea de doua ori pe zi a frunzelor de varza a dus, in cateva zile, la potolirea durerii. O abundenta serozitate impregna fiecare pansament. Cu tratamentul acesta, bolnavul s-a vindecat in doua luni.
De atunci am avut ocazia sa confirm in mai multe rinduri realitatea acestui tratament.

Cazul 3)

In 1875, M.S., in varsta de saptezeci si cinci de ani, suferea de o cangrena arteritica a treimii inferioare a gambei si a labei piciorului drept. Tegumentele erau de culoare negricioasa pe toata circumferinta gambei si pe o inaltime de circa 20 cm. Fata anterioara a gambei era fara epiderma pe o suprafata de circa 7-8 cm, lateral. Sub influenta frunzelor de varza folosite in aplicari locale, tegumentele au trecut de la negru, la brun, apoi la rosu, si au capatat o coloratie normala. Dupa trei saptamani, s-a constatat o ameliorare considerabila.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

3 Comments

  1. Da,este adevarat! Copil fiind,ma taiasem cu o secera la un deget,pe care-l luasem drept…buruiana. Aproape ca l-am sectionat,rana fiind profunda. Dupa ce am spalat rana cu apa oxigenata,i-am pus sulfamida si m-am bandajat. Dar rana nu se inchidea. Dupa mai bine de o saptamana era inca infectata si deschisa,chiar daca o ingrijeam mereu. La un moment dat,la insistentele unei batrane,am pus o frunza de varza si m-am bandajat. Ei bine,a daua zi rana era deja cicatrizata. Atat de repede a fost vindecarea incat nici nu am avut timp sa-mi „aranjez” pielea mai bine ca sa se inchida fara semne evidente. Totusi,cicatricea a ramas destul de mare pentru ca nu mai prea aveam chef s-o tai din nou si s-o repun mai bine…