marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeSimptome uluitoare de care aveti parte atunci cand va deschideti cel de-al...

Simptome uluitoare de care aveti parte atunci cand va deschideti cel de-al treilea ochi

Simptome uluitoare de care aveti parte atunci cand va deschideti cel de-al treilea ochi

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Cel de-al treilea ochi creeaza o conexiune intre spiritul nostru si trupul nostru fizic. El nu este recunoscut de stiinta oficiala (nu veti intalni scris despre asa ceva in vreo carte de medicina actuala), dar unele traditii vechi spirituale vorbesc mult despre el. Cel de-al treilea ochi nu apartine corpului fizic, ci corpului astral (de aceea nici nu poate fi vazut sau studiat). Acest „ochi” este inchis la oameni, dar el poate fi deschis. „Deschiderea” acestui ochi nu marcheaza altceva decat inceputul procesului de dezvoltare a corpului hiperspatial hexadimensional. Proiectia celui de-al treilea ochi in corpul fizic este data de glanda pineala, situata in creier, si care guverneaza intuitia, telepatia, somnul si constiinta.

Cel de-al treilea ochi se deschide natural si gradual, de obicei, prin meditatie constanta. Exista mai multe semne care arata ca cel de-al treilea ochi se deschide. Iata-le:

1) O presiune crescuta in tample. In mod gradual, incepeti sa simtiti o presiune din ce in ce mai mare in zona tamplelor; la inceput, ea este subtila, dar apoi seamana cu o „pulsatie energetica”. Asta arata ca glanda pineala incepe sa creasca.

2) O stare crescuta de constientizare. Va veti simti mult mai constienti, mai atenti de lucrurile si evenimentele din jurul vostru. Intuitia voastra „se ascute”, avand mai multe „semnale de alarma” despre lucrurile care se vor intampla. Va veti ghida mai bine catre calea cea buna.

3) Dureri de cap mai dese. Starea de presiune din tample e adesea acompaniata cu dureri de cap. Dar acestea n-ar trebui sa va ingrijoreze; ele semnifica faptul ca energia kundalini va va deschide cel de-al treilea ochi. Energia kundalini este adormita la marea majoritate a oamenilor, dar odata ce se ridica va da dureri de cap, caci activeaza toate chakrele.

4) Noi perceptii. Vietile voastre vor incepe sa capete noi semnificatii, de indata ce va deschideti cel de-al treilea ochi. Veti incepe sa distingeti adevarul din minciuni, veti incepe sa vedeti noi realitati din jurul vostru. Prin deschiderea celui de-al treilea ochi, veti observa o schimbare a credintelor, a valorilor si a pasiunilor. Veti deveni mai intelegator, mai putin egoist, mai tolerant si mai iubitor. Veti renunta la unele lucruri si veti adopta altele.

5) O crestere a sensibilitatii la lumina si la sunet. Veti observa ca simturile voastre vor deveni mai constiente la lumina si la sunetele din jurul vostru. De exemplu, lumina o vedeti mai stralucitoare, iar culorile mai vii. De asemenea, veti deveni constienti de unele sunete ciudate si spectre bizare. Va veti conecta cu diferite tonuri de lumina si sunet, de care nu erati constienti pana atunci.

6) Veti avea vise mai vii. Aceste vise, de care va veti putea aminti, provin dintr-o realitate crescuta a lumii. Va veti da seama ca exista mai multe lucruri in lume fata de ceea ce stiati pana atunci.

7) Vedeti adevarul din lucruri. Incepeti sa intelegeti lucruri complicate si incepeti sa vedeti ce se afla in spatele lor. Veti cunoaste adevarul din spatele fiecarui zambet, veti sti ce se afla in spatele actiunii oamenilor. Va veti da seama cine va iubeste si cine nu, cine este fals si cine este real.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.