Metalele grele din trup va distrug sanatatea! Din fericire, exista un remediu…

Social Media

Cercetarile actuale au aratat ca o persoana obisnuita este expusa la peste 80.000 de toxine cunoscute si metale grele in fiecare zi. Aceste toxine daunatoare sunt frecvent intalnite in apa potabila, in mobilier, in medicamente sau chiar in aerul pe care il respiram.

Cu o expunere constanta, metalele grele se pot acumula rapid in tesuturile organismului uman, fara ca persoana sa stie, devenind astfel ucigasi ascunsi. Chiar si la niveluri mai scazute, expunerea la metale grele poate crea probleme grave de sanatate care pot afecta capacitatea corpului de a functiona corect. Multe dintre simptomele de toxicitate scazuta a metalelor grele sunt deseori gresit diagnosticate ca fiind afectiuni comune de sanatate; dintre simptome putem include oboseala, durerile de cap si migrene, eruptiile cutanate si eczemele, anxietatea, depresia si alte tulburari. Natura vaga a acestor simptome este un motiv pentru care metalele grele au devenit o problema atat de importanta.

Atunci cand se viziteaza un medic pentru a diagnostica aceste simptome, este foarte putin probabil ca el sa ia in considerare toxicitatea metalelor grele. De obicei, medicii nu sunt dispusi sa caute acumularea de metale grele din organism. Nu mai vorbim de faptul ca acumularea acuta de metale grele este extrem de dificil de testat si detectat. In consecinta, multi oameni sufera de efectele negative ale toxicitatii metalelor grele fara sa stie acest lucru. De aceea, atunci cand unii dintre ei depun eforturi pentru a tine o dieta corespunzatoare, ei nu reusesc deloc sa-si imbunatateasca sanatatea.

De aceea, trebuie sa incercati sa eliminati metalele grele din organism, cu ajutorul asa-zisilor „chelatori”, adica niste compusi care au capacitatea unica de a se lega de metalele grele si de a le extrage din tesutul organismului. Cu alte cuvinte, actioneaza ca niste magneti. Dupa extragere, corpul poate pur si simplu sa elimine metalele grele din sistem. Desi exista mai multe tipuri de „chelatori”, zeolitul clinoptilolit este considerat cel mai eficient. Zeolitul clinoptilolit este un mineral cu o capacitate unica de a capta toxinele in structura sa cristalina. Dintre metalele grele toxice, pe care zeolitul clinoptilolit le extrage, putem include: arsenicul din apa sau suc, mercurul din peste sau din plombele dentare, plumbul din conductele de alimentare cu apa si altele.

Exista sute de articole si studii de caz mondiale care demonstreaza capacitatea zeolitului de a elimina toxinele. De exemplu, Institutul de Cercetare a Biodiversitatii si Ecosisteme din cadrul Academiei Bulgare de Stiinte a constatat ca clinoptilolitul detoxifiaza mamiferele mici care erau pline de plumb. Departamentul de Geostiinte de la Universitatea din Wisconsin a descoperit ca zeolitul clinoptilolit este eficient in indepartarea arseniului din apa.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply