O femeie s-a vindecat de cancer avansat, consumand doar suc de morcovi timp de 8 saptamani! Fara chimioterapie sau radiatii!

suc de morcoviO femeie care a fost diagnosticata cu o boala extrem de grava – cancer de colon, ultimul stadiu, maladia raspandindu-se si catre plamani, a scapat de aceasta maladie printr-un remediu simplu, dar foarte eficace: sucul de morcovi!

Un singur compus – numit falcarinol – distruge celulele canceroase si apare in mod natural in morcovi, aceste banale legume pe care le ai mereu in bucatarie. Femeia, pe nume, Ann Cameron, s-a informat in acest sens si a reusit sa scape de aceasta boala crunta folosindu-se de morcovi, fara chimioterapie, radiatii sau alte modificari dietetice drastice.

Femeia a inceput sa stoarca aproximativ 2 kilograme de morcovi zilnic, din care prepara aproximativ un litru de suc de morcovi. Dupa o perioada de opt saptamani, Ann a mers la medic, care a ramas socat, constatand ca tumorile s-au redus, iar cancerul s-a oprit din evolutie. Ann a continuat sa bea suc de morcovi. Dupa alte sase luni, tumorile au continuat sa scada in dimensiune, iar patru luni mai tarziu nu mai exista nici un semn de cancer. Falcalinolul este unul dintre numeroasele elemente din morcovi care detin proprietati anti-cancer.

Sursa: bzi.ro

1 Comment

  1. Pesrsonal, cand eram la cresa (pe vremea comunismului era asa ceva), am fost, eu si ceilalti copii hraniti cu alimente alterate. Eu am dezvoltat o toxiinfectie alimentara care ma dus in stare de coma timp de o saptamana. Dupa ce Doctorul care m-a salvat a considerat ca pericolul a trecut, m-a dat acasa si mi-a prescris ca „medicament” MORCOVUL. Mancam dimineata, la pranz si seara, sub toate formele. Mama, (Dumnezeu sa o odihneasca) nici nu mai stia cum sa-l mai prepare, ca in scurt timp nu-l mai suportam. Si asa am ajuns la 50 de anisori ai mei fara alte complicatii si mai stiu eu ce afectiuni. Si acum mananc in cantitati mari de morcov, chiar daca organismul are o repulsie fata de acest „medicament” dar stiu ca-mi face bine.

Leave a Reply