O femeie a baut zilnic suc de lamaie cu miere de albine, timp de 1 an… iar rezultatele au fost extraordinare!

O femeie povesteste cum s-a hotarat timp de 1 an sa bea in fiecare dimineata o limonada calda indulcita cu miere de albine. Iata cum descrie ea aceasta experiente si ce rezultate a obtinut:

1. Nu a avut nicio raceala sau gripa pe tot parcursul anului. Toata viata, femeia a avut problemele cu racelile, dar, de cand a luat aceasta combinatie de lamaie si miere de albine, toate au disparut. Desi unele semne de boala s-au manifestat (mai multe stranuturi, curgeri de nas), nicio boala nu s-a mai materializat.

2. Nu a mai avut nevoie de cafea si a devenit o persoana mai energica in fiecare dimineata. Femeia a spus ca lamaia si mierea i-au fost foarte benefice, nemaiavand dureri de cap, dar a primit si mai multa energie pentru mai mult timp.

3. Oamenii din jurul ei au devenit din ce in ce mai sanatosi – cea mai mare recompensa. Femeia a reusit sa-i „molipseasca” si pe ceilalti apropiati ei pentru a urma aceeasi dieta – miere si albine.

Reteta: Se foloseste sucul unei jumatati de lamaie proaspata si o lingurita de miere organica, neprelucrata, bruta, intr-o cana standard, cu apa fiarta proaspat, suficient de fierbinte pentru a topi mierea. Cu toate acestea, depinde de lamaie si de miere; unele lamai sunt mai acre, iar altele mai dulci – de aceea experimentarea este importanta.

De ce functioneaza? In primul rand, pentru ca atat mierea de albine, cat si lamaia contin substante si nutrienti care lupta impotriva virusilor si bacteriilor daunatoare. Lamaia ajuta la purificarea sangelui si la producerea de noi celule sanguine care actioneaza ca agenti de curatare.

Be the first to comment

Leave a Reply