Eclipsa totala de Soare din 21 august 2017 – un semn rau pentru presedintele Trump?

Astazi, 21 august 2017, în zona Americii, a avut loc o eclipsa totala de Soare. Din punct de vedere astrologic, aceasta a cazut in zodia Leului, la 28º, in cadranul 3, acolo unde se afla una dintre stelele regale din Persia, Regulus.

Soarele, in astrologie, semnifica conducatorul unei tari. Eclipsa de Soare este un semn de moarte pentru un conducator; aceasta inseamna ca nu este o veste prea buna pentru presedintele SUA, Donald Trump, care, intamplator, are steaua Regulus in cartea sa de nastere. Eclipsa completa de Soare din 21 august 2017 este foarte importanta pentru poporul american, deoarece nu numai ca are un impact direct asupra conducatorului sau, dar va fi vizibila in intreaga America.

Peste 90% din Soare a fost acoperit in Washington DC, tronul puterii mondiale. Deciziile luate in Casa Alba din Washington au un efect enorm asupra restului lumii (chiar daca presedintele insusi este limitat in sfera propriei sale puteri).

Se crede, de asemenea, ca stelele regale guverneaza evenimentele din lume. Dezastrele majore, descoperirile si fenomenele istorice au fost vazute ca fiind cauzate de stele. Cand stelele s-au aliniat in mod corespunzator, au urmat conditii favorabile iar, cand au fost aliniate „negativ”, a fost prezis dezastrul. Deoarece Regulus este cea mai influenta dintre stelele regale, evenimentele care au loc in timp ce Regulus se afla in pozitie dominanta sunt amplificate si agravate, prevestind semne rele.

Eclipsa solara este in sine „aliniata negativ” din cauza Lunii care blocheaza puterea Soarelui. Prin urmare, eclipsa solara ar putea avea un efect malefic asupra liderilor sau a elitelor care se conecteaza cu ea, asa cum e cazul lui Trump.

Be the first to comment

Leave a Reply