Lucruri incredibile pe care le face trupul nostru in fiecare zi, demonstrand astfel ca am fost proiectati si creati de o Minte Superioara

Social Media

Pentru cei care inca cred ca omul a aparut singur, din nimic, fara niciun ajutor exterior, ii invitam sa citeasca urmatorul articol. Daca nici acum nu credeti in existenta unei Minti Superioare care a creat omul, cu aceasta masinarie extraordinara (cum este trupul uman), atunci inseamna ca scepticismul vostru va intuneca judecata clara.

Noi (oamenii) suntem aproape perfecti din urmatoarele motive:

* Inima noastra pompeaza circa 7.500 de litri de sange aproape in fiecare zi. Ea bate de aproximativ 100.000 de ori pe zi pentru a realiza aceasta sarcina extraordinara.

* Respiram de aproximativ 17.000 de ori pe zi si aproape ca nu ne dam seama de nici macar o singura respiratie.

* Creierul nostru nu inceteaza niciodata sa lucreze. Se estimeaza ca 50.000 de ganduri ne trec prin minte in fiecare zi, asta insemnand in medie circa 40 de ganduri pe minut.

* Celulele din stomac produc o substanta alcalina la fiecare cateva milisecunde, pentru a neutraliza acidul din stomac. Daca nu ar face asta, stomacul nostru s-ar digera singur, intrucat acizii din stomac sunt atat de puternici incat pot dizolva si metale.

* Clipim de circa 29.000 de ori pe zi, fiecare clipire durand mai putin de 1/10 de secunda. Este un reflex voluntar al corpului, pentru a mentine ochii curati.

* Cea mai mare parte din energia corpului este expulzata prin caldura. Corpul nostru produce aceeasi caldura pe care o poate degaja 25 de becuri electrice.

* Celulele rosii ale sangelui au nevoie de 60 de secunde pentru a realiza un circuit intreg al corpului. Aceasta inseamna ca fiecare celula rosie efectueaza zilnic 1440 de calatorii in intreg corpul, pentru a oferi oxigen si a mentine trupul energizat. Fiecare celula traieste aproximativ 40 de zile, dupa care ea este inlocuita de o celula mai tanara. Nu-i de mirare ca are o viata atat de scurta, din moment ce intr-o viata trebuie sa faca 60.000 de calatorii in jurul corpului!

* In fiecare zi, pierdem circa 1 milion de celule ale pielii, cu scopul de a se reinnoi pielea.

* Vorbim circa 5.000 de cuvinte pe zi (asta daca suntem femei, barbatii vorbesc in medie 2.000 de cuvinte zilnic).

* Ficatul nostru este extrem de ocupat in fiecare zi. El fabrica colesterolul, vitamina D si plasma sangelui, identifica nutrientii de care are nevoie corpul si inmagazineaza unii dintre ei. Ficatul mai filtreaza 1,4 de litri de sange pe minut si produce circa 1 litru de bila in fiecare zi, pentru digestie.

* Glandele din gura noastra produc 1,5 litri de saliva in fiecare zi. Daca nu s-ar intampla asta, gura noastra ar deveni uscata si invadata de bacterii.

Toate aceste lucruri uimitoare, precum si altele arata ca nu am aparut din intampla. Ci am fost conceputi, proiectati de Dumnezeu.

 


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply