Curatati-va aurele de energiile negative! Aflati cum, citind acest articol!

aureFiecare din noi avem lucruri pe care le facem zilnic, cum ar fi spalatul pe dinti, igiena intima sau dusul. Dar, multi dintre noi ignora o rutina de igiena care este mai subtila; este vorba de operatiunea de curatare a aurei noastre de energiile negative.

Aurele, ca facand parte din fiinta noastra, pot fi neglijate. Acest lucru ne aduce tot felul de probleme de sanatate, ca sa nu mai vorbim de starea de spirit, cum ar fi tulburari de depresie si anxietate. Incercati aceste 4 moduri pentru a va curata aura de energiile toxice.

1. Cristalele.

Plasati cristale in intreaga voastra casa, in special la ferestre. Acest lucru va curata de energia negativa inainte de a intra in casa, adica doar energia pozitiva va va inconjura. Nicio energie negativa atasata de aura voastra nu este permisa sa intre.

2. Salvia si tamaia

In mod inevitabil, energia negativa ajunge si in casa voastra. Uneori, spiritele negative bantuie casele noastre. Puteti scapa de energia negativa din spatiul care va inconjoara arzand tamaie sau salvie. Acest lucru nu le convine deloc spiritelor negative care vor pleca din casa voastra. Dupa ardere, deschideti ferestrele si lasati fumul sa iasa, odata cu energiile negative care vor pleca si ele.

3. Baile cu sare de mare

Sarea are un efect de curatare si purificare atat pentru corpul nostru, cat si pentru aura noastra. Scufundati-va in apa calda umpluta cu sare de mare, pentru a va ajuta atat pielea, cat si aura, care este „debarasata” de energia negativa.

4. Plimbarile in natura

Petreceti cat mai mult timp in natura. Orice energie negativa pe care o aveti se scurge in natura, iar de acolo va reincarcati cu energie proaaspata si pozitiva.

Be the first to comment

Leave a Reply