Fotografii socante care arata cum telefoanele mobile si tabletele ne „fura” efectiv sufletele!

Social Media

mobil sufletE interesant ca traim intr-o epoca in care telefonul mobil si tableta sunt la putere, cu aceste dispozitive facand aproape orice. Insa, problema e alta: ca exageram cu folosirea lor, iar totul in viata se invarte in jurul smartphone-ului. Petrecem prea mult din timpul nostru cu el si, din aceasta cauza, nu mai vedem frumusetea din jurul nostru: nu mai simtim mirosul copacilor infloriti, nu mai vedem o floare frumoasa, nu mai vedem un zambet de copil inocent… Dar, cel mai important lucru dintre toate: nu mai stim sa comunicam cu ceilalti! Comunicarea se face acum, in marea majoritate, prin intermediul tehnologiilor moderne si nu direct, fata in fata. Si, in viitor, probabil ca va fi si mai rau.

Tinand cont de toate aceste lucruri, Antoine Geiger, un fotograf francez, a iesit cu o serie uimitoare de fotografii, in care se pot observa oameni avand fetele aspirate in telefoanele mobile. La propriu… iar acest lucru s-a realizat printr-o manipulare fotografica realizata magistral. Acest proiect, denumit SUR-FAKE, examineaza probleme cum ar fi dependenta de tehnologie.

„Semnifica plasarea ecranului ca un obiect de subcultura de masa, stricand legatura cu propriul nostru corp, si, in general cu lumea fizica”, spune Geiger. Geiger, un fotograf in varsta de 20 de ani, a petrecut timp in Anglia, Franta si Tarile de Jos si a avut patru expozitii de fotografie pana in prezent.

Fotografii cu adevarat socante!

mobil suflet 1

mobil suflet 2

mobil suflet 3

mobil suflet 5

mobil suflet 6

 

 


Social Media

1 Comment

  1. Nu te contrazic si cei mai afecti sunt chiar cei tineri.Care nu mai stiu sa se bucure de viata si traiesc intr-o lume virtuala majoritatea.Daca intri intr-o cafenea ii vezi numai pe telefoane si ii vezi stransi cu toti la masa,dar nu converseaza stau numai pe telefon si tasteaza.Dar nu ma refer la toti mai sunt si alti care isi cunosc limita.

Leave a Reply